Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární
  • Animovaný

Obsahy (121)

3 Türken & ein Baby

3 Türken & ein Baby (2015)

Když Celal (Kostja Ullman) po delší době potká svou ex-přítelkyni Annu (Jytte-Merle Böhrnsen), šokován zjišťuje, že je již matkou krásné dcerky. Jejich setkání nedopadlo zrovna dobře, hned po něm ale Annu srazí auto a je odvezena do nemocnice s její dcerou ponechanou v kočárku na ulici. Celal se jí ujme a snaží se najít jejího otce, než se Anna zotaví. Vypadá to ale, že se o dítě bude muset postarat on sám se svými dvěma bratry.

A Very Murray Christmas

A Very Murray Christmas (2015)

Ve filmu, ve kterém herci hrají sami sebe, se Bill Murray o Vánocích strachuje, že nikdo nepřijde na jeho živé vysílání vánoční televizní show, jelikož New York City zasáhla obrovská sněhová bouře a kvůli té většina lidí radši zůstala doma, navíc sníh prakticky znemožnil dopravu. Jak to nakonec dopadne a podaří se Billovi odvysílat svou vánoční estrádu s alespoň nějakým tím divákem?

Ahoj, já jsem Doris

Ahoj, já jsem Doris (2015)

Po smrti své matky je šedesátiletá Doris (Sally Field) naprosto ztracena a neví kam dále. V nové práci potká mladého kolegu, který ji okouzlí, a přednáška o důvěře v sebe samotnou ji inspiruje ke snaze o navázání romantického vztahu s ním.

Ali Wong: Baby Cobra

Ali Wong: Baby Cobra (2016) (pořad)

Na pódiu vás jednu hodinu bude bez servítek bavit Ali Wong, scenáristka a stand-up komička v 7. měsíci těhotenství. Kromě svých sexuálních dobrodružství bude v tomto speciálu popisovat i své těhotenské potíže, nevýhody a výhody manželství s Asiatem a nastíní divákům, proč je dle ní feminismus špatný.

Amanda Knox

Amanda Knox (2016)

Jméno Amandy Knox patří na seznam lidí, u nichž by se dalo do nekonečna polemizovat o jejich vině či nevině. V roce 2007 byla totiž v jejich společném bytě v italské Perugii zabita její spolubydlící a kamarádka Meredith Kercher, která stejně jako ona v Itálii studovala. Za vše mluvící důkazy, změny výpovědí i prapodivné chování udělalo z Amandy velmi jednoduše hlavní podezřelou, s každým dalším odtajněním však případ působí složitěji a složitěji. A i dnes po 9 letech se jedná o jeden z nejtajemnějších případů, ať už smýšlíte o Amandě jako o chladnokrevné vraždící psychopatce nebo oběti justičního omylu.

Barry

Barry (2016)

Vlastní tvorba internetové televize Netflix od režiséra Vikrama Gandhi přináší pohled na mládí a vysokoškolský život prvního černošského prezidenta USA Baracka Obamy (Devon Terrell), který v té době vystupoval pod přezdívkou "Barry." Kromě obyčejných problémů jako jsou milostné vztahy řeší i problémy spojené s jeho původem, kdy je jedním z mála Afroameričanů na celé škole.

Big Brother

Big Brother (2000) (pořad)

V Americe se pořad, který v Česku zmutoval do zcela jiného formátu, objevil v roce 2000, kdy čerpal inspiraci z knihy George Orwella. Podobně i zde Velký bratr sleduje všechny skrze kamery, zde ovšem jsou lidé sledování dobrovolně, soutěží totiž v domě o 1 milion dolarů. V každé řadě probíhají soutěže rozdílně, ale drží si základní strukturu. Každý týden je vítěz soutěže jmenován Pánem nebo Paní domu, což mu zajišťuje bezpečí na dalších 7 dní, musí ale nominovat dva své spolubydlící pro vystěhování. Ti mají jedinou šanci na záchranu, vyhrát Právo Veta, které na sebe můžou použít oni sami nebo někdo jiný. Dva hráči, kteří jsou nominovaní, po ceremoniálu s Právem Veta čelí hlasu celého domu, který rozhodne o tom, kdo z nich dvou se vystěhuje.

Big Brother Canada

Big Brother Canada (2013) (pořad)

Kanadská verze této světoznámé reality show převzala většinu pravidel od té americké. Opět máme uzavřenou skupinu lidí, kteří se neznají, v jednom domě bojujících o peněžní cenu. Každý týden je jmenován Pán/Paní domu, který musí nominovat dva své spolubydlící pro vystěhování. Ti mají šanci se zachránit pomocí Veta, ale pokud se nezdaří, musí čelit hlasu, zda odejdou z domu oni, nebo ten druhý...

Catfight

Catfight (2016)

Veronica (Sandra Oh) je úspěšná podnikatelka s bohatým manželem. Ashley (Anne Heche) je ne zrovna úspěšná malířka snažící se prosadit a uživit svou přítelkyni Lisu (Alicia Silverstone), která očekává dítě. Když se po letech tyto dvě spolužačky z vysoké školy potkají na večírku v rolích hostitelky a obsluhy, vyplave na povrch jejich rivalita a potlačovaná agrese.

Chelsea

Chelsea (2016) (pořad)

Na platformu internetové televize Netflix již míří i talk-show, jehož průkopnicí se zde stává Chelsea Handler. Každý týden vás tak čeká epizoda plná skečů, rozhovorů s celebritami a profesionály nebo úderných vtipných monologů o současné americké politické situaci.

Christine

Christine (2016)

V historii americké televize patří příběh Christine Chubbuck (Rebecca Hall), televizní reportérky z Floridy, k těm nejvíce tragickým. Pod neustálým tlakem ze strany nespokojeného šéfa, který měl na jejich vysílání zásadně rozdílný názor a chtěl z novin udělat ukázku brutality a násilí, se zhroutila. Potřebovala pomoc psychologa, té se však vyhýbala a neustále se propadala hlouběji do svých depresí a uzavřenosti, což samozřejmě mělo následky...

Coin Heist

Coin Heist (2017)

Poté, co je ředitel střední školy obviněn z odcizení peněz ze školního fondu, se čtyři studenti rozhodnou, že vlastním promyšleným zločinem peníze na chod školy navrátí, aby nebyla uzavřena. Čtyři nepravděpodobní spojenci: syn ředitele, hvězdný atlet, prezidentka studentstva a hackerka tak spojí síly na proniknutí do zdejší mincovny, kde plánuji vyrazit vlastní mince a ty poté jako unikáty prodat sběratelům.

Collateral

Collateral (2018) (seriál)

Detektivka Kip Glaspie (Carey Mulligan) je povolána k vraždě působící na první pohled náhodně. Před domem při doručování pizzy někdo zastřelil muže, který ji rozvážel, přitom ani vrah kvůli helmě nemohl vědět, koho zabíjí. Kdo stojí za tímto činem a jaké byly jeho motivace?

Dark

Dark (2017) (seriál)

Winden je poklidné německé městečko, ve kterém se již dlouho nestalo nic, co by stálo za zmínku. Zmizení jednoho z místních dětí je tudíž obrovským šokem, který nutí obyvatele zpochybňovat každého svého blízkého od sousedů po partnery. Vše se stává ještě zamotanějším, když si Ulrich (Oliver Masucci) povšimne souvislostí s podobným zmizení před 30 lety.

Everything Sucks!

Everything Sucks! (2018) (seriál)

Nacházíme se v 90. letech v městečku Boring v Oregonu. Na tamní střední školu právě nastupuje trojice přátel Luke, Tyler a McQuaid (Jahi Di'Allo Winston, Quinn Liebling a Rio Mangini), jejichž cíl je jasný - držet se u země a nemít problémy se staršími. To jim však nevydrží ani den, jelikož se na první hodině audiovizuálního klubu Luke zakouká do problematické dcery ředitele Kate (Peyton Kennedy).

G.B.F.

G.B.F. (2013)

Tannerův (Michael J. Willett) život se obrátí vzhůru nohama, když vypluje na povrch jeho homosexualita. Přestože by však na své střední očekával spíše šikanu a posměch, dostane se mu pravého opaku. Homosexualita mu přinesla popularitu, když se nejnovějším trendem stane mít "nejlepšího gay kamaráda" a o jeho přízeň se začnou ucházet tři kandidátky na titul královny krásy.

Hairspray Live!

Hairspray Live! (2016) (TV film)

Živá televizní verze známého muzikálu Hairspray, který se jen na plátnech kin objevil již ve dvou verzích, taktéž vypráví příběh Tracy (Maddie Baillio), která je trochu při těle, ale pro tanec byla zrozená. Štěstí se na ni usměje při konkurzu na její oblíbenou taneční show v Baltimoru. Své nově vydobyté pozice se však rozhodne využít také ke snížení rasové nesnášenlivosti, která je v té době všudypřítomná. A to samozřejmě vyvolá odezvu.

Holky na drátě

Holky na drátě (2017) (seriál)

Lydia (Blanca Suárez) to měla těžké již od dětství, kdy skončila na ulici a zapletla se se společností kriminálníků. Nyní je jimi vydírána, aby ukradla patent z nové telefonní společnosti, kam nastupuje v utajení jako telefonistka. Vůbec ale nečeká, jak tato práce změní její život.

Holky za mřížemi

Holky za mřížemi (2018) (seriál)

Tento dokumentární počin od Netflixu sleduje uvězněné dívky v nápravném zařízení v americkém Madisonu. Mapuje jejich každodenní rutinu, složité životy, které je do této situace dostaly, a u těch propuštěných během osmi epizod ukazuje i jejich životy po resocializaci.

Lidská společnost

Lidská společnost (2019) (seriál)

The Society sleduje skupinu teenagerů, kteří se musí naučit řídit celé město West Ham v Connecticutu poté, co v něm záhadně zmizí všichni dospělí, zatímco byli všichni středoškoláci na školním výletu. Kolem města se objeví záhadný les, který nemá konce a jakákoli komunikace s okolím není možná. Teenageři si musí vytvořit pravidla své nové společnosti a naučit se přežít s limitovaným množstvím zásob.

Reklama