Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (355)

plakát

Adamova jablka (2005) 

Z obsahu jsem si říkal "A kurňa, to bude nuda... náboženství, do toho fašismus, celým filmem nás provází úryvky z knihy Jobovy... to bude pomalá a zdlouhavá nuda". Víc pochybyt jsem nemohl. Klidně by to mohlo být dánskou odpovědí na Formanův Přelet nad kukaččím hnízdem, aniž by to mělo mít tolik společného či kopírovaného. Geniální... a z Ivana/Madse jsem brečel... smíchy. Klidně by to mohlo být i delší.

plakát

After Fall, Winter (2011) 

Solidní a poměrně originální zápletka v solidním provedení. Stát tak za tím někdo zručnější, někdo kdo má větší koule, třeba David Mackenzie s někým ne tak nudným jako Eric Schaeffer v roli Michaela, potom bych určitě i chrochtal blahem. Avšak příčina, díky které jsem na snímek přišel, v podání Lizzie Brocheré (AHS) nezklamala, a taky je to fajna baba. Závěr je kouzelný.

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Člověk by se musel asi dívat na seriály z tv CW, aby viděl dementnější scénář a chování postav. Přitom takový potenciál. Obrovské zklamání. (Season 1) TOP hláška: ,,Když si nadzvedl košili a já viděl jeho záda, byl to nejhorší okamžik v mém životě." (i bez vytržení z kontextu)

plakát

Achilles a želva (2008) 

Škoda že to má tak pomalý rozjezd, protože potom to opravdu stojí za to. Nebýt toho pomalého rozjezdu, tak bych dal o * víc...takto je to 3,5*. Skvělý humor...

plakát

Alcatraz (2012) (seriál) 

Mix tří/čtyř oblíbených seriálů: Prison Break/Oz, Lost, Luther. Jako největší bomba to zatím nevypadá, ale pozornost si to určitě zaslouží, zejména pokud máte rádi výše uvedené série.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Asi jsem měl velké očekávání po tolika chváli, co jsem četl či slyšel, ale popravdě jsem se občas u toho nudil a nedokoukal jsem to najednou.3,5*. Více se mi líbil Občan Pes, který je k Amelii často přirovnáván.

plakát

Amer (2009) 

Audiovizuálně skvostná, nicneříkající nuda. Italská kinematografie 60. a 70. let, na kterou film údajně odkazuje, mi nic neříká a hrát si na "fajnšmejkra", přičemž bych měl vyhledávat a oceňovat po obsahové stránce nejnudnější artové filmy, byť v super provedení, se mi nechce. Věřím, že v kině bych si ho užil víc a šel s hodnocením výš.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

1 série - sranda, výborný černý humor s atmosférou ***** // 2. série - zbytečně přecpané, ale pořád hodně zábavné psycho, kde je oproti jedničce výborná i Lily Rabe **** // 3. série - to už zachraňuje jenom Jessica Lange // 4. série - rozkoukáno, a tak to pravděpodobně i zůstane. // 5. série - Jessica odchází a není důvod se k tomu vracet.

plakát

Animatrix (2003) 

Nádhera, skvělé, skvostné...

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Hollywoodská verze Misfits u Franca doma bez superschopností (až na teplého Jonah Hilla, kterého ojede démon v podobě ďábla s gigantickým dickem...tomu sem to fakt přál... a stane se posedlým). Absence nějaké baby, která by přežívala s klukama, trochu zamrzela, a tím pádem nasraná Hermiona se sekerou mohla mít víc prostoru. Bylo fajn sledovat, jak jdou ti nesympatičtí (ve většině případů) hollywoodští mentálové hromadně pod kytičky. Konečně taky vím, jak by vypadalo pokračování Pineapple Express a doufám, že to někdy spíchnou. Jak Michaela Ceru nemusím, tak tady byl geniální :D . 70min by tomu slušelo lépe.