Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční

Recenze (184)

plakát

Šokující odhalení (2019) 

Tři herecké špičky - Nicole, Margot a Charlize. Všechny byly výborné. Film byl také jako celek velmi dobrý.

plakát

Pravěk útočí (2007) (seriál) 

Tenhle seriál jsem jako dítě miloval. Vždycky jsme na to s kamarády koukali a pak jsme si hráli na pravěk útočí.

plakát

Co se vlastně stalo s Baby Jane? (1962) 

Famózní herecké výkony. Osobní rivalita jejich hereckému výkonu dodala tu potřebnou šťávu a proto byl film tak skvělý. Za mě tedy o něco více vyniká Bette, ale i Joan se své role zhostila na výbornou. Ty dvě hodiny uběhly jako voda a za celý film jsem se ani chvilku nenudil.

plakát

Nejsilnější hlas (2019) (seriál) 

Na seriál jsem se díval hlavně kvůli Naomi Watts, která byla skvělá. Russell Crowe byl také velmi dobrý. Celkově velmi příjemné překvapení.

plakát

Zlá krev - Pilot (2017) (epizoda) 

Stejně jako Bette a Joan byly i Susan a Jessica špičkové. Jsem rád, že bylo zfilmováno právě toto téma. Co se vlastně stalo s Baby Jane je jeden z mých nejoblíbenějších filmů Bette Davis. Když jsem porovnával jednotlivé scény ze seriálu s realitou, mnoho jich bylo doslova totožných. Největší chválu samozřejmě zaslouží obě hlavní herečky, jejich převtělení bylo fascinující.

plakát

Control Z - Oslavenkyně (2020) (epizoda) 

Další velice příjemné překvapení na Netflixu. Ačkoliv jsem od začátku tipoval správného záporáka, i tak jsem se nenudil. Ba naopak jsem se příjemně bavil.

plakát

CO / KDYBY (2019) (seriál) 

Wow! Renée Zellweger je skvělá. Dokáže se do každé postavy tak dokonale převtělit, že nemůžu uvěřit tomu, že tato jedna herečka hrála Judy Garland, Bridget Jones i Anne Montgomery. Je prostě dokonalá. Bez ní by ten seriál byl úplně o ničem, ale s ní jsem byl celou dobu napnutý a jako připoutaný k židli. Možná bych i uvítal nějaké pokračování...