Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Rodinný

Recenze (1 935)

plakát

Růže z Bertramky (1992) (TV film) 

Zajímavé herecké obsazení. Měl jsem problém dohledat Jorgu Kotrbovou, až mi došlo, že se Zlata Adamovská nemluví. A mimochodem, cikánku v hospodě hraje Eva Čížkovská, v titulcích uvedena jako Eva Jelínková, neb jejím manželem je Marek Jelínek, syn Rudolfa Jelínka.

plakát

Drahý Bedřichu (1985) (TV film) 

Malá Dana Vávrová v titulcích jako Danuše. 🙂

plakát

Pod maskou (1984) (TV film) 

Nevěřil bych, že Tonda Procházka umí tak přesvědčivě hrát.

plakát

Bakaláři 1997 - In flagranti (1997) (epizoda) 

Nejenom svět ale i čsfd se v p.del obrací. Jakej Tomáš Jančařík, k sakru?!!!! Milencem Ljuby Krbové je Petr Jančařík!!! (Moderátor z Vegy atd.). Tomáš je např.jedním z profesorů na gymnáziu Radima Berky v seriálu Křeček v noční košili. A ještě se té chyby chytnou místní uživatelé ve svých rádoby vtipných komentářích. Mimochodem Petr Jančařík tu není ve slipech, ale v trenýrkách.

plakát

Návštěvní hodiny (1986) (TV film) 

Drsný, syrový, vynikající dialogy. Příjemné tv překvapení.

plakát

Hádanice (1990) (TV film) 

Pan Tokoš si roli dědka Hádalíka vysloveně užívá. :-)

plakát

Rána deštníkem (1980) 

Je zajímavé, že v tomto snímku se mihnul v roli šéfa kriminílky (či protišpionážní služby) herec Raymond Gerome...ale není uveden ani v titulcích film, ani zde, ani na fdb nebo imdb.

plakát

Léto s kovbojem (1976) 

Teda najít v tomhle filmu Romana Čadu, to byl výkon. Na webu je uváděn jako bratr Honzy Roman, ale to je nesmysl. Bratra Romana hraje Luděk Šnajdar. Čada je v jediné scéně. Když na náves přijede pojízdná prodejna, tak je to ten kluk, co předbíhá.