Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (1 205)

plakát

Panenka Jane (2014) (seriál) odpad!

Naprostá sračka balancující na pomezí trapnosti a bezbřehé ubohosti. Dno tak hluboký, že i deep throat Sofie Reyez je proti tomu artová záležitost hodná Cannes. Pro degeneráty dnešní doby nejspíš dobrý. Pro kohokoliv, kdo má trojciferné IQ, však těžká rána do xichtu.

plakát

Jack staví dům (2018) odpad!

Lars, Lars, Lars... You are sick dickhead.

plakát

Klasický horor (2021) 

Nic neříkající blábol s neskutečně stupidním koncem.

plakát

Blíženec (2019) 

Sympatický akčňák s neskutečně stupidními dialogy a hloupým scénářem. Nicméně se na to dívat dá, stopáž má sice dvě hodiny, ale uteče to rychle. Vyzdvihnout naopak musím kameru a hudbu. Slabší tři.

plakát

Tiché místo: Část II (2020) 

Achjo, tak to nevyšlo ani na podruhý. Postavy sice nedělají jednu kardinální píčovinu za druhou už od samého začátku, jako to bylo v jedničce, ale ony tu pro změnu nedělají prakticky nic. Jo vlastně ta hluchoněmá megera šla někam s Cilindriánem a začali vykrádat The Last of Us. Tpč, to jsem fakt nevěřil :D Nuda k posrání, zlatej Bird box.

plakát

Hubieho Halloween (2020) 

Achjo, to byl ten nejzoufalejší pokus o film, co jsem poslední dobou viděl. I ten Duch žraloka byla větší zábava.

plakát

Napětí (2021) 

Duchařská meetoo sračka.

plakát

Duch žraloka (2013) (TV film) 

Tak jo, zasmál jsem se. A to se takhle dopoledne s kocovinou cení :D

plakát

V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz (2021) 

Příběh mnohem lepší než dvojka, ale....nebojíš se. Jako vůbec. Prostě nic. Buďto jsem za ty roky už fakt totál cynik, který by potřeboval, asi, zase nějaký kontakt s druhou stranou - ne, fakt o to nestojím, stačilo - nebo nevim. Příběh mě bavil daleko víc než dvojka, napětí bylo, ale strach nebo čirá hrůza jako v případě jedničky ani omylem. Spoustu scén jsem si odříkal dopředu.... Dobré, ale pouze dobré.