Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (1 904)

plakát

Peru, země Inků (2015) (TV film) 

Pro Machu Picchu mám od dětství, když jsem viděl první pohlednici s tímto úchvatným místem slabost. Snad si někdy splním svůj celoživotní sen a toto velice zajímavé místo osobně navštívím. Rozhodně stojí ale za návštěvu i jiné zajímavá místa jako je Cuzco nebo jezero Titicaca apod. Velice krásný  dokument o této překrásné zemi.

plakát

Divergence (2014) 

Toto je přesně ten druh filmů, co nemám rád. Teenagerovská slátanina. Neustálé soutěže a hry mě od samého začátku velmi nudily, děj a vytvořený svět mě vůbec nezaujal.

plakát

Smrt ve tmě 2 (2021) 

Naprosto zbytečné pokračování , které vůbec nenavazuje, přesto velice slušné. Dá se tudíž vidět i bez jedničky, která ale byla o hodně lepší. Přesto kvůli dobré kameře a ozvučení, akci,napětí a slabému hodnocení dávám opět plný počet.

plakát

Předčítač (2008) 

Silný film svými slovy vyvolávající otázky k zamyšlení. I přes pomalé tempo vyprávění mě příběh ani trochu nenudil.

plakát

Kůže, kterou nosím (2011) 

Film mě byl opět doporučen , jinak by mě už svým názvem naprosto minul. Zajímavý, ale děsně nudný,úchylný. Psychicky bych to nedal, i když bych z chlapa udělal krásnou ženu, nemohl bych s ní šukat, stále bych měl pocit, že šukám chlapa.

plakát

La cara oculta (2011) 

Perfektní, ale strašně předvídatelné. Film mě byl doporučen pod názvem bunkr, který vyzradil pointu a k závěru filmu jsem do puntíku vše správně předpověděl, jak film skončí. Nevědět to, tak by to byla krásná ukázka, jak se dá racionálně vysvětlit duchařina. Škoda, jinak bych dal plný počet.

plakát

Ironie osudu aneb Rozhodně správná koupel (1975) (TV film) 

Viděl jsem před hóóódně dlouhou dobou několikrát v tv, opakovaně každý rok a jako dítěti se mě to moc líbilo. Jak bych hodnotil dnes těžko říct, ale rád bych se podíval.

plakát

Tiché místo: Část II (2020) 

To co fungovalo v jedničce tady nějak nefunguje. Možná jsem nebyl v tom správném rozpoložení i když jsem se párkrát lekl a napětí tam také bylo, ale vše jsme už vlastně viděli v prvním díle, nic objevného se nekoná. Více než polovina filmu spíše pro hluchoněmé se spoustou hluchých míst. Ke konci, kdy se po 5 vteřinách střídali dvě línie mě dost vadil.

plakát

Utržený ze řetězu (2005) 

Film jsem shlédl jenom kvůli dvěma jménům : Luc Besson a Morgan Freeman, jinak by mě minul. Hned v úvodu jsem to chtěl vzdát, nemám rád tyto takřka komiksové kung-fu filmy, kdy jeden nepřemožitelný hrdina si poradí se stovkou zabijáků. Více se mě líbila ta klidnější část filmu, kdy Danny přišel do nové rodiny. Nakonec to nebyl tak špatný film, ale jedno shlédnutí stačí .

plakát

Vyšinutý (2020) 

Pěkně vyžraný Russell Crowe zde skvěle zahrál psychopata, ze kterého jde strach. Film je napínavý až do konce s pěknou hudbou a nervy drásajícími scénami. Přes tak slabé hodnocení jsem očekával méně než jsem dostal.