Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (126)

plakát

Láska, svatba, manželství (2011) 

Dala bych tři hvězdičky, kdyby tam nehrála Mandy Moore. Ona prostě s Kellanem neladila jako pár. Ústřední postava Avy byla těžce nesympatická ujechtaná a podtržená Mandy Moore. No konec...

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Kdyz to vemu jako akcni film, tak bych dala i ctyri hvezdy. Ale jako pokracovani Terminatora po dvojce dve. Ja jsem cekala proste od toho neco jinyho, kdyz uz vzali zpet Lindu a povolali znova Arnieho tak jsem cekala ze tam bude taky Furlong. A ne ze ho hned z kraje sejmou v digitalni podobe. Cekala jsem ze pribeh bude provazet puvodni postavy - nevim treba i kdyby cestovaly v case a zabijeli terminatory, ale tohle byla normalni vykradacka. Proste ten samej pribeh o vedoucim odboje, akorat ze tam nastrcili cizi osobu. Odehrava se to na 150 mistech a pokazde akcni scena - bohužel nezakryje to fakt, že je to vykradacka. Tenhle film teda fakt znova vidět nepotřebuju, to už si radši pustím Genisis.

plakát

Geniální přítelkyně (2018) (seriál) 

Za mě woow, já jsem se fakt cítila jako bych tam byla, v 50 letech. Ty herci to je úžasný, chvílema jsem si říkala, kde je vzali, že ty tváře naprosto sedí k těm postavám. Díky seriálu jsem přečetla všechny knihy a musím říct, že i když obvykle to bývá, že kniha je lepší, tak tady ten pocit nemám. Zatím i další serie jsou skvělé.

plakát

Vraťte mi mé dítě (2014) odpad!

Mlada koza si udela dite, vysira, ze ho nechce. Pak holcicku unesou, tak zase jak si vse uvedomila a jak ji miluje, pomalu umre za jeji zachranu. Pak ji nalze, ze tam pro ni vzdycky bude a nakonec ji strci lidem co si ji prijeli adoptovat? No nevim jak Vy - jednak to je odpad scenar, ale podle me teda i odpad tohle poustet jakoze to je uplne normal. Sama jsem mama a tohle je podle me humus nejvetsiho kalibru, vykaslat se na svy dite, protoze se mne to zrovna nehodi do kramu. Takze me tenhle film zvedl ze zidle ale v negativnim smyslu, ze jako normal kdyz jste mlady a zoufate si, ze zivot neni podle vasich predstav a dostatecne funnx a easy, tak strcte dite k adopci, vsak normal ne, onehda to bylo v telce... jdu blejt velebnosti.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Úvodní scéna kde fičí vesmírná loď + ta hudba a já si říkám - doprdele to jsou hvězdný války? No a pak už to jede. S původním relativně vážně udělaným predátorem to nemá zamák společnýho. Tohle je polokomedie, kde se střílí a tečou střeva. Na konci jsem si říkala, jestli tohle tvůrci mysleli vážně? Jako jo asi fakt mysleli - tož pak za mě dvě hvězdy.

plakát

RoboCop 2 (1990) 

Rekneme si to uprimne - dvojka oproti jednicce je proste uplna sracka.

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Joo jako pěkně udělaný, koukatelný, nějákej příběh... ale prostě pro mě už to byla vykrádačka. Kdyby se nevědělo že to má být Han tak by to mohl bejt uplně klidně příběh o nějákým maníkovi. Prostě tak zázračný to nebylo jen se k tomu přidalo "star wars story" a to sype lidi na to půjdou. Tak kdypak nás asi čeká příběh princezny Lei?

plakát

Ďáblice (1989) 

Jo misty to bylo pridebilnele, vsak kdo je takovy pako jako Mary Fisherova. Ale jako komedie vzata s nadsazkou dobry. A namet pomstychtive podvedene, dobry a asi aktualni na veky veku :) Pri scenkach kdy Bobik s Ruth pomerne dost slovne vyjebaval jsem se divila ze mu nekrisla hlavou o zed. Postavu na to mela.

plakát

Běžící muž (1987) 

Ja to brala jako total becko, starou scifarnu, spis parodii a neskutecne jsem si ten film uzivala :D bavila jsem se az do konce a ty stupidni bojovniky jsem furt komentovala. Za me 4 ja se bavila.