Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbení herci (10)

Leonardo DiCaprio

Dnešní velká ikona Hollywoodu, která neslaví úspěch nadarmo. Když jdete do kina, tak nejdete kvůli příběhu filmu. jdete kvůli Leovy. Talentovaný herec, který dokáže ztvárnit hrubiána, utopence, oživlou mrtvolu, sebejistého boháče i nejistého herce.

 

Oblíbené film: Vlk z Wall Street, Tenkrát v Hollywoodu, Prokletý Ostrov, Počátek, Nespoutaný Django

Al Pacino

 Není třeba toho moc psát. jeden z nejlepších herců a můžeme být všichni rádi, že ho můžeme vídat na plátnech.

 

Oblíbené filmy: Kmotr, Kmotr II, Psí odpoledne, Vůně Ženy, Irčan, Zjizvená tvář

Štěpán Kozub

Uznávám, že se v tomhle seznamu zahraničních herců Štěpán kozub trochu vymyká, ale má to sakra velkej důvod. Pro mě je Štěpán nejtalentovanější herec ČR, charismatický, chytrý a strašně obdivuji jeho práce. A  to je mu teprve přes dvacet. Rozhodně velký člověk, který se u nás zapíše do dějin. 

 

Oblíbené filmy/seriály: Ruchoth Raoth, sKORO NA mizině, Tři Tygři.

Jack Nicholson

Asi nejcharismatější herec, kterého jsem kdy viděl. Charisma, talent, vášeň proto co dělá, humor vše tohle charakterizuje Jacka Nicholsona. Hrál v jednom z nejlepších hororů, v jednom z nejlepších romantických filmů a v nejlepším komiksovém filmu minulého století.

 

Oblíbené filmy: Osvícení, Přelet nad kukaččím hnízdem, Než si pro nás příjde

Bryan Cranston

Jeden z nejvíce nedoceněných Hollywoodských herců. Bryan je známej hlavně díky Breaking Bad, kde mimochodem předvedl jeden z nejlepších hereckých výkonů ever. Přes několik vážných rolí jako třeba Trumbo nebo už výše zmíněné Breaking Bad, tak podle rozhovorů a menších projektů je taky dobrý komik. Cením, že aspoň dostal nominaci na Oscara.

Brad Pitt

dříve mě Pitt nějak moc neoslovoval. Zdál se jen jako hezká tvářička a nic víc nezmůže. Ale ani si nedokážu představit jak jsem se mýlil. Mezi jeho nejlepší filmy patří: Once upon time in Hollywood, Hanebný Pancharti, Sedm, Benjamin Button.

 

oblíbené filmy: Sedm, Tenkrát v Hollywoodu, Podivuhodný příběh Benjamina Buttona, Dannyho parťáci,  Klub rváčů

Jim Carrey

Král komedie. Strašně inspirující člověk, který si toho hodně prožil a odehrál spoustu geniálních jak komediálních tak i vážných rolí.

 

Oblíbené filmy: Muž na Měsíci,  Truman Show, Grinch

Tom Hanks

Na první pohled obyčejný muž, kterého by jste tipli jako dobrého souseda pana Hanksa. Jenže ’’pan soused Hanks’’ je držitelem dvou Oscarů, zachránil vojína Ryana a poručíka Dana, přežil na pustém ostorově, zachránil několik desítek lidí, když přistál s letedlem na řece Hudosn a nakonec byl ve vesmíru. 

 

Oblíbené filmy: Forrest Gump, Sully: zázrak na řece Hudson, Kapitán Phillips, Zelená Míle, Chyť mě když to dokážeš, Trosečník, Terminál