Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Horor

Recenze (216)

plakát

Tvůj souboj s divočinou (2019) (pořad) 

👍Na tenhle pořad jsem přišel jen náhodou a nelituji toho👍. Dozvěděl jsem se spoustu zajímavých věcí, které jsem dříve nevěděl. V tomto pořadu se můžete sami rozhodovat jak bude pokračovat. Vždy vás Bear upozorní před velkým rozhodnutím ,, Your decision. You decide. What you reacon?" Většina mých rozhodnutí skončila neúspěchem🤣👌 Ehm.. Doufám, že bude i druhá série 😁 Dávám 9/10!!

plakát

Skrytá identita (2006) 

The Departed byl film, který jsem si užil ale nemusím ho vidět podruhé. Nezahryzne se mi do paměti. A btw konec mě zklamal. Nezahřal mě u srdíčka. Právě neopak... Dávám pohodových 6/10!!

plakát

Hnüs (2019) 

Tento film si vůbec nebere servítky. Vyskytují se v něm drogy, sex a vulgární mluva. Snažili se ukázat, jak kapela vznikla a jak to v ní chodilo. Na rozdíl od Bohemian Rhapsody kde se snažili s Fredieho udělat ,,svatouška"..Jen to chtělo víc ukázat i tu temnou stránku. Ale jinak nic proti. Ten film se mi líbil. Ve filmu filmu The Dirt si myslím, že těch scén drogami bylo až moc. A musím říct, že Machine Gun Kelly svoji roli zahrál dobře. To se divím. Měl by se dát na herectví! Celý film hodnotím 8.5/10!!

plakát

Zelené dveře (2019) (seriál) 

Netflix se zas´ ukázal! Tento seriál jsem zhlédl na jeden zátah a nelituji času, který jsem do toho investoval. To bylo něco. Dávám 9/10!

plakát

Spálit na prach (2017) 

Zajímavý Fracouzko-belgický film, který mě držel přikovaného k židli. Nenudil jsem se ani chvíli. Doporučuji ke zhlédnutí! Dávám 8/10!

plakát

Spider-Man: Paralelní světy (2018) 

Na tenhle film jsem se hrozně těšil. Bohužel mě zklamal. Připadalo mi , že záporákovi nebylo dopřáno více prostoru abych ho dostatečně poznal. On celý film...Podle mě stačí zkouknout trailery. v něch je celý příběh shrnut. Ve filmu není žádná jiná událost. Připadal mi jako takový velmi prodloužený trailer. Na co? Na nic. Hodnotím 4/10. Dal bych nulu ale čtyři bodíky přidávám za pěknou uměleckou stránku + za dobrý meme na konci :-)

plakát

Zelená kniha (2018) 

Mám rád hudbu a období čtyřicátých až šedesátých let v Americe( viz. Kmotr, hra Mafia, L.A. Confidential atd...). Dostal jsem obojí. A ještě něco! Dostal výborný filmový zážitek! Doporučuji to všem tento film zhlédnout. Neseďte tak u počítače A JDĚTE HNED HO ZHLÉDNOUT! HNED! Tento film si ode mě odnáší úctyhodných 10/10. Určitě jsem ho neviděl naposledy v mém mrzkém životě.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) 

Zase další seriál z kterého jsou všichni na větvi. Prý je bez jediný chybičky,. Dlouho už neviděli nic lepšího . Hrůza a běs!!!.. a musím říci, že se k ním musím přidat. Akorát pro mě nebyl seriál bezchybný ( Nebudu to zde psát. Mohli by se vyskytovat spoilery :D ) Jinak jsem rád, že mi bylo umožněno se na tento patnácti-dílný španělský počin podívat. Dávám 9/10 a míří do oblíbených seriálů protože jsem ho neviděl určitě naposledy.

plakát

Imagine Dragons - Bad Liar (2019) (hudební videoklip) 

Skladba je výborná ale nevím co si mám o klipu myslet:-( 6/10

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Tento seriál jsem poprvé zaznamenal na ČT2 v roce 2013 a nevěnoval jsem mu žádnou pozornost. nijak mě nezajímal. O pár let později jsem nevěděl co mám sledovat za seriál. A tak... jsem začal s House Of Cards. Přesvědčilo mě vysoká hodnocení na csfd ke zhlédnutí. První až druhá serie byla úplně boží. Třetí až čtvrtá byla slabší ale stejně mě bavila. Páta už mě moc neoslovila. A šestá.. Ta je nejhorší. Jak si můžou dovolit odebrat hlavního hrdinu kvůli kterému má seriál to kouzlo! A ten konec. Prý vyvrcholení seriálu! Houby! Vůbec mě to neuspokojilo! ( Taková vsuvka. Kavin Spacey natočil na youtube video ( Let Me Be Frank se jmenuje) , kde se vyjadřuje k House Of Cards jako Frank Underwood a fanoušci píší do komentářů, že je to lepší než celá šestá série. Btw to video má cca tři minuty.) Celkový seriál bych hodnotil tak: 7/10. Ale doporučil bych ho zhlédnout. Bude navždy v mém srdci. Ale bohužel nemá zatím místo v mých oblíbených seriálech.