Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (4 692)

plakát

Vánoční koleda: Muzikál (2022) 

Když po 50 sekundách začala první písnička a všichni začali tancovat, tak jsem pochopil, že to bude pro mě náročný. Bohužel jsem měl pravdu. Příběh kvůli písním nevyzní tak pěkně jako v jiných adaptacích. Animace je fajn, ale to se v dnešní době musí brát skoro jako standart. Na Vánoční koledě je s přehledem nejlepší konec, který je téměř všude takový pěkně atmosféricky vánoční...tady z toho udělali guláš s písněmi.

plakát

Vysoká hra patriotů (1992) 

Průměrný špionážní thriller, stále o level jinde než Jasné nebezpečí. I díky nelítostnému a výbornému Beanovi. Akce je ale málo a není moc nápaditá. Je škoda, že vynikající úvodní půl hodina je pak celkem zabitá průměrným zbytkem filmu.

plakát

Lovci duchů - Série 5 (2009) (série) 

Stále nadprůměrná zábava. Pokud nebudu Lovce duchů moc vážně, tak fungují téměř na jedničku. I po páté řadě zatím nemám pocit, že by se seriál točil v kruhu.

plakát

Ohnivý oceán (2004) 

Viggo si hraje na Indiana Jonese. Jenže tu není vtip ani akce. Místo toho tu je Viggo..je tu fůra Vigga..a fůra dojemné hudby, písku, dun a koní. A má to taky přes 2 hodiny. Mortensen je fakt, ale příběh závodu je tak zoufale nudný. Z letargie mě vysvobodil až závěrečný sprint. Jinak závod samotný tu je tak sotva 1/3 stopáže.

plakát

Mimi šéf: zpátky ve hře - Série 2 (2018) (série) 

Má cenu to vůbec komentovat? Sice je to o 1* lepší než první série, ale tak nějak sám nevím jak je to možné. Kvalitou je to totiž skoro stejný odpad.

plakát

Vánoční koleda (2009) 

Viděl jsem snad všechny Vánoční koledy, které jdou v dabingu nebo s titulky sehnat. Animovaná verze od Zemeckise je pouze další verzí, která vyčnívá pouze animací. Kdo neviděl, ten tomu tu čtvrtou dá, ale pro znalé předlohy, nebo starších filmů, to někdy v půlce bude solidní nuda, kterou nezažene ani ta animace.

plakát

Kaštánek (2021) (seriál) 

Kvality Kaštánek má, ale já se někde v polovině prvního dílu začal nudit a pronudil jsem se až k závěru série. Atmosféra a hudba jsou skvělý, ale ten scénář mě prostě nezaháčkoval ani na chvilku a většinou mi bylo jedno kdo je vrah..Na první 2 série V Pasti se to vůbec nechytá.

plakát

Zámek hrůzy (1999) 

Je to jedna z největších záhad. Jak někdo, kdo se uvedl fantastickou Nebezpečnou rychlostí, se tak rychle a strmě dostal na dno. Bont najednou nezvládá akci, napětí, prostě nic. Zámek hrůzy je jen předposlední hřebíček do jeho filmové rakve. Hororové scény film nemá, napjatý divák není, triky byly vyloženě odpudivý už tehdy. Jedinou * z milosti díky Wilsonovi a jeho hlavě. Pokud berete Zámek hrůzy jako nepovedenou komedii, u který budete chlastat, nejspíš se to na * může vyšplhat, ale střízlivý pohledem si tenhle casting zasloužil mnohem, mnohem víc...až na toho Wilsona.

plakát

Mořská příšera (2022) 

Krásně animované béčko, které si hodně bere z Jak vycvičit draka. A je to škoda...ten svět není špatný a zasloužil by si trochu lepší péči. Člověk se neubrání srovnáním s Bezzubkou a tam, kde draci začínají (osobitostí, roztomilostí, vtipem), tam bohužel mořské příšery končí. Od někoho, kdo mi naservíroval parádní Velkou šestku bych ale čekal něco lepšího než jen solidní, ale jinak ve všem průměrnou, zábavu.

plakát

2 $ocky - Série 6 (2016) (série) 

Zázrak se nekonal. Socky v poslední, která poslední být neměla, nedokázaly navázat na první řady a rozloučily se podprůměrnou zábavou, ze který stojí za zmíňku jen "A čas na škádlení", který je brilantní blesk z čistého nebe a dává vzpomenou na to nejlepší, co seriál nabídl. Socky byly po šesté sérii zrušené, konec je otevřenější, než by se mi líbilo, ale i tak na holky budu vzpomínat v dobrém!