Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (2 500)

plakát

Klec (2019) (TV film) 

Tak po dlouhé době zase nějaký český výtvor, za který se nemusíme stydět a ještě k tomu postačily jen dvě postavy, které táhnou celý film. Povedené drama, ve které pár špatných kroků ovlivní jak oběť, tak útočníka. Film bohužel nezměníme, i když se nám vývoj nezamlouvá. :D

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Nespoutaný Django je hrozně fajnový a dobře natočený film. Je tu hrdina, který byl ve svých začátcích jen a jen otrokem a když se ze své nelehké pozice vymane, tak si k němu divák snadno najde cestu, hlavně když ve svých prackách nikdy nedržel zbraň a po krátkém zkoušení trefí všechno na poprvé. Pak tu je další klaďas (Waltz), který ho vlastně osvobodil a svým vystupováním si ho také každý hned oblíbí, takže tu máme dva sympatické hrdiny, na které je radost se dívat. Jenomže čas běží a běží a místo rychlejšího konce se tu objevují další zákoutí, která nás odvádí z cesty a příběh je zbytečně natahován a ani po příběhové stránce se bohužel nejedná o kdovíjakou vyjímečnost, takže jen lepší průměr.

plakát

Pátrání (2018) 

Spoiler! Nebýt vytrvalého tatínka, tak by se dcerka hledala do teď. Jak je vidět, internet je špatná, ale v některých případech i dobrá věc. Tady v tom případě pomohla každá drobnost, kterou David našel a dozvěděl se i něco "málo" o své dceři. Zajimavý film, ale bacha pro ty, kteří se na to chtějí podívat - ani s dabingovou verzí budete dost často číst titulky. :D

plakát

Memento (2000) 

Šíleně poskládaný film, kde si divák musí dávat hodně velký pozor, aby něco důležitého neprošvihl, ale až se přelouskáte do konce, tak pochopíte, proč to takhle bylo sestříháno. :D Docela zajímavý počin od Nolana, který pár zvraty alespoň trochu překvapí.

plakát

Ant-Man a Wasp (2018) 

Ant-Man jednička byla o mnoho lepší, tady nebylo nic nového, jen další odvyprávění příběhu, kde se snaží zachránit mamku. Záporačka/nezáporačka byla v pohodě, ale jako celek tenhle film neohromí.

plakát

Psí pohádka (1959) 

Ač to je naše krátká pohádka, tak je naprosto o ničem a děti si z toho pravděpodobně nic neodnesou, ani já. Myslel jsem si, že se budu aspoň trochu bavit, ale tohle si 81% nezaslouží.

plakát

Kudrnatá holka (1991) 

Nebyl jsem si jist, zda jsem Sue viděl někdy celou, ale jak jsem se na to nyní koukal, tak jsem se postupně rozvzpomínal. Hodně pohodová komedie, kde je Sue se svými kudrlinkami roztomilá a i její "taťka" či náhradní maminka jsou v pohodě.

plakát

Rakka (2017) 

Tak tady byl opravdu silný mimozemský protivník, jen na tak inteligentní tvory vypadají dost jednoduše, takové přerostlé ještěrky... :D Slabší Blomkampův kraťas.

plakát

Apostle (2018) 

No všude samá chvála, ale mně to nijak zvlášť nezaujalo. Dan Stevens se mi sem moc nehodil, měl jsem s ním nějaký problém v tomto filmu a příběh se docela dost táhne. Stopáž mohla být o půl hodiny kratší, ale říkat tomu horor, to v žádném případě.

plakát

Clerks 2: Muži za pultem (2006) 

Milá klasika, pokračování černobílého obchůdku. Zase se tu dost mluví a řeší vztahy, ale to u této party vůbec nevadí, spíš to je takové plus a když už se zapojí do řeči na nějaké vážnější téma, tak to vždycky odlehčí dvojice Jay a Bob, kteří opět válej.