Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (2 500)

plakát

Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva (2012) 

Sice příběh je dost jednoduchý, ale zase se mi celý film líbil o něco víc než třeba Olympijské hry. No a jak už to u takových francouzských komedií bývá zvykem (i u těch pohádkových), tak se tu zbytečně moc mluví a tudíž tu je menší prostor pro vtipné scénky.

plakát

Řachanda (2016) 

Nic neříkající česká pohádka, která naprosto postrádá dějovou linku a v podstatě žádný pořádný příběh nemá. K zasmání tu také nic není a myslím si, že i děti se u toho budou trochu nudit. Aspoň ta Kost potěšila.

plakát

Smrtící parazit (2009) 

Tak na Val Kilmera je to slušný nadprůměr. Z lacině vypadajícího filmu se vyklubal docela fajnový horůrek, ale prostě chyby tu jsou, jinak nápad i parazit je vcelku vydařený. Lepší průměr.

plakát

Anihilace (2018) 

Kdo by to čekal, že by se z nenápadného snímku mohl vyklubat tak skvělý film s originálním nápadem a sázkou jen na hlavní ženské postavy. Film se sice rozjíždí pomalu, ale tím vás postupně vtahuje hlouběji a hlouběji do děje, stejně jako aktérky, které jdou do samého středu neznáma. Konec mě opravdu uchvátil a to nejen atmosférou a příběhem, ale hlavně hudbou, která neskutečně dokonale pulzovala a skvěle pasovala do nově se vytvářejícího ekosystému.

plakát

Takoví normální vozíčkáři (2016) 

Jestli se takhle chovají normální vozíčkáři, tak to si na ně začnu dávat velký pozor. :D Na jednu stranu bylo těžké si zvyknout na hlavní postavy díky svým různým postižením, protože bylo obtížné si je představit v páchání nekalých činností, ale evidentně to možný je. :D Aspoň to mohlo být vtipnější.

plakát

Keep Watching (2016) 

Docela dobře předem propracovaná home invasion, která po malých krůčcích nabourá poklidný život jedné rodiny. Líbilo se mi třeba jak bylo určený, na kterým místě kdo zemře pomocí kříže, ale jako bych už něco velmi podobného někdy viděl. :-)

plakát

Zmenšování (2017) 

Nakonec se z toho vyklubala dost zvláštní věc, která moc nejde srovnávat s ostatníma filmama a právě ta zvláštnost to dost sráží. Jak už psali mnozí, šlo se vydat tolika různými i zábavnějšími směry, které by lépe ukázaly žití v této malé podobě, takže je to trochu zklamání.

plakát

Kingpin (1996) 

Z Kingpinu se vyklubala zábavná komedie, i když jsem si nějak ze začátku nemohl zvyknout na to, že Randy Quaid je Amiš. To mu k němu moc nesedělo, ale nakonec jsem se s tím nějak smířil. :D Příběh má své zvraty, je zajimavý, i když konec se "změnou povahy" u Roye, když se vyslovil u řeči s Ishem mi moc k němu neseděl. Nejvíc mě ale bavila Lin, která když byla na scéně, tak jsem vybuchoval smíchy. :D

plakát

Pařba v Pattayi (2016) 

Francouzi se tentokrát moc nevyznamenali, protože to je dost průměrná komedie. Chvílema baví, má bohužel nešťastný název, který určitě hodně lidí zklame, protože slovo pařba znamená trochu něco jiného, než bylo zde.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2005) 

Manželský pár si zahrál manželský pár i ve filmu. V tom filmovém se sice chtěli zabít, ale alespoň je to trochu zábavnější forma soužití. :D Fajnový akčňák, který je sice chvílema přitažený za hlavu, ale docela baví. Lepší průměr.