Reklama

Reklama

Keep Watching

  • USA Home Invasion (pracovní název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po tom, čo ich komunitou otrasie prípad brutálnych vrážd, ktoré útočníci nahrávali a naživo vysielali pre tisíce fanúšikov, sa do spárov týchto vrahov dostáva aj rodina Carla Mitchella (Ioan Gruffudd). Stanú sa väzňami vo svojom vlastnom dome a majú len málo času na to, aby desivú noc prežili. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo ich komunitou otrasie prípad brutálnych vrážd, ktoré útočníci nahrávali a naživo vysielali pre tisíce fanúšikov, sa do spárov týchto vrahov dostáva aj rodina Carla Mitchella (Ioan Gruffudd). Stanú sa väzňami vo svojom vlastnom dome a majú len málo času na to, aby desivú noc prežili. - Tak už podla toho neustáleho posúvania dňa vydania mi bolo jasné, že to za vela stáť nebude a že sa na to roky teším viacmenej zbytočne. Bella Thorne si tu upevňuje svoju pozíciu ako momentálne jedna z najhorších a najotravnejších hororových herečiek, rating R je tu úplne nepodstatný, pretože to aj tak vyzerá ako PG-13 horor bez krvi a námet už tiež v posledných rokoch nedokáže velmi zaujať, pretože vznikol v ovela lepších podobách. Poteší malá ale podarená úloha Leigha Whannella, celkom zaujímavý spôsob snímania kamier a podarené masky záporákov, ktorí však nedostanú tolko priestoru, kolko by som si predstavoval. Od človeka, ktorý sa vo filme pohybuje už 15 rokov, by som čakal trochu výraznejší celovečerný debut. + Leigh Whannell + herečka z Scream, Boo! A Madea Halloween, The Babysitter a Amityville: The Awakening + herec z Mercy + herec z The Horde + herec z Fear the Walking Dead ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak aspoň to má na horor docela dobře vymyšlené postavy, ale jinak je to nelogická nuda. V závěru to nemá čím překvapit, když je nám vlastně skoro všechno odhaleno už v úvodní scéně a jelikož mě postavy nezaujaly tak jako tak, neměl jsem komu fandit a až do konce se spíš jenom nudil. Ono to skloubení found footage a home invasion není blbý nápad, ale musí se umět. Tady sice jakž takž vypadá, ale člověk nad ním nesmí myslet - Ta skupinka zabijáků tam ty kamery instalovala přes noc, když spali? To se jim fakt povedlo nacpat a schovat ty kamery všude, do všech prostorů, jako třeba do menážky nebo vnitřku dřezu (!!)? Aniž by se někdo vzbudil, přišel na ně, zavolal policii? To fakt ne... Navíc vraždy se na truc odehrávají mimo obraz (to teda skupinka zajišťuje svým fandům kvalitní podívanou, když stejně jako já nic při tom hlavním nevidí - a to je ten barák plný skrytých kamer!) a většinu času se tady jenom ječí, než aby postavy logicky postupovaly. Slabé 2* ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hororovej subžánr Home invasion mám rád. Keep Watching je ale jakýmsi skloubením Home invasion a found footage a nejsem si zrovna jistej jestli tohle spojení(aspoň v tomhle případě) bylo dobrou volbou. Za mě teda ne. Film nenabídne moc atmosféry a stejný je to i s napětím. Když už dojde na nějakou akci tak ta je snímána díky FF formě chaotickou kamerou na což doplácí i vraždy potažmo divák jelikož z nich prakticky nic moc nemá. Moc pozitiv se na tomhle filmu opravdu najít nedá. Nezachrání to ani finále(rozuzlení). Slabší 2hvězdy. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Nesnáším filmy tohoto typu, kde se pořádají hony na lidi a kde se jen řve. Jsou důkazem, že už chybí nápady pro horor, ale to už je nejméně 10 let starý problém, kdy začal jít tento žánr pomalu, ale jistě do kopru. Od té doby to drží pouze seriály, viz třeba AHS, ale dobrý horor - film jsem už roky neviděla, a proto už svůj čas věnuju výhradně seriálům. V těch je budoucnost a veškerá energie tvůrců. Ovšem tento počin, to je jak Hostel nebo Očista, každopádně oba tyto filmy se mi líbily víc než tento. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V Americe někdo vraždí lidi vždy se dostane do jejich domů nainstaluje tam kamery a pak ty rodiny zabije. Film sleduje osudy jedné takové rodiny ve složení těhotná puberťačka, její macecha, brácha co je závislák na kompu a jejich fotík. V domě jich nahánějí vrahové, kteří jim dají možnost buď, aby ti členové rodiny zabili je nebo ti vrahové je celé se to ještě vysílá na internetu pro pobavení lidí. Body za originalitu nula něco podobného už tu bylo https://www.csfd.cz/film/409237-hangman/komentare/, nebo tady https://www.csfd.cz/film/428805-scare-campaign/komentare/ námět a la vraždy vysílané na internetu třeba zde https://www.csfd.cz/film/236004-smrt-on-line/komentare/ a myšlenka zabij nebo budeš zabit v již zmíněném třeba https://www.csfd.cz/film/244311-the-belko-experiment/komentare/ gore kromě jednoho pořezání ruky žádné postavy příšerné (vede postava toho děcka, který by v reálné situaci nepřežilo ani 10 minut jelikož kdyby mu někdo zabíjel někoho blízkého tak by na něj hleděl jak Drahoš na výsledky prezidentských voleb) a i scénář bída. Chválím ten nápad s dronem a konec. P.s. na závěr si dáme test situace ve filmu takže ve vlastním domě Vašeho otce někdo napadne a zabíjí ho co uděláte A) Pomůžu mu (myšleno tomu otci) a můžu tím zvýšit jeho šance na přežití B) Budu jen blbě čumět třeba přežije co na tom, že my jsme 3 a on jeden C) Budu tam jen stát a křičet sračky ve stylu ´´Neubližujte mému otci,, ´´Proč to děláte,, v tomto filmu je správná odpověď kombinace B s C ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Téměř na začátku měl Carlův bratr batoh na pravém rameni. Když hrál s DJem stolní fotbal, položil si ho na podlahu. O minutu později, když Carl (Ioan Gruffudd) vstoupil do místnosti, je batoh stále na rameni. (LUKICKK)
  • Na původním plakátu k filmu byly červenobilé balónky, ale po uvedení filmu To (2017), byly barvy balónků změněny na žlutočerné. (Miseet)
  • Pôvodne sa film volal "Home Invasion", ale vďaka tomu, že sa v tom istom čase natočilo niekoľko filmov s identickým názvom, producenti zmenili názov na Keep Watching. (beso74)

Reklama

Reklama