Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (2 500)

plakát

Big Lebowski (1998) 

Náznak kultovní záležitosti. Má to ale několik háčků a ten hlavní je v tom, že je Big Lebowski jakoby nedokončený, nedovyprávěný. Takže se nedozvíme důležité věci, které nás provázely po celý film a to je docela škoda, protože jinak se na Důda dobře kouká.

plakát

Život (2017) 

Hned při prvních screenů a traileru jsem se na Život těšil. Vypadalo to velmi slušně, takže očekávání byla veliká a docela jsem se na to těšil. Výsledek byl velice uspokojivý. Potěšilo mě obsazení, které je zde naprosto super. Atmosféra a vše okolo bylo prostě super a opět jsem dostal záporáka, který se v několika aspektech vyrovná s velikány jako s Predátorem či Vetřelcem a možná je i v něčem předčí. Určitě bych uvítal pokračování, ale netuším jak by se s tím vypořádali na Zemi. :-) Možná bych poupravil název, aby záporáček dostal nějakou tvář.

plakát

Leatherface - zrození (2017) 

Nová koženka mi moc nepřipomínala, že by měla něco společného s příběhem s předešlými filmy. Svoji tvář dostávala až ke konci filmu, což bylo podle mě docela pozdě, protože se po většinu času věnovala útěku z léčebny a to nebylo úplně to pravé. V atmosféře i hudebním podkresu je slyšet určitá podobnost, ale já se těšil i na ten příběh, který by mi připomínal z větší části to, na co jsem byl zvyklý, ale tady mi tahle důležitá součást dost chyběla.

plakát

Výchovný tábor (2007) 

Hodně originální námět, který by měl velké šance na úspěch, kdyby se do toho narvalo více peněz, nebo to mělo pod rukama nějaké velké studio, ale v tomhle případě to nebylo moc dobré. Nebylo to ono a to je docela škoda.

plakát

Pátek třináctého 7 (1988) 

Slabší díl, oproti minulým dílům a telekinetické schopnosti mladé dívky bych úplně vymazal. Takové schopnosti by měli patřit v tomto případě jen záporákům a sem se to moc nehodilo. Jinak jsem chvílema klimbal, takže to mluví taky za vše.

plakát

Hřbitov domácích zvířátek 2 (1992) 

Překvapivě vůbec né špatné pokračování, které mě i mile překvapilo a nenudilo. Jen ten konec byl až příliš přitažený za vlasy a moc se mi nelíbil, ale začátek a průběh filmu byl docela fajn.

plakát

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa (2016) 

Opět spíše průměrnější animák, který nijak zvlášť nevyčnívá a jen odvypráví určitý děj, ve kterým nechybí praštěné zvíře. Tentokrát to schytal kohout, ale ten byl docela vtipný.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Z mých původních dvou hvězdiček to je nyní tak na hranici mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. Už jsem to viděl asi potřetí a až nyní jsem to plně vnímal a konečně plně pochopil oč tam kráčí. :D Člověk se musí na film plně soustředit, aby mu neunikl jediný detail a když přitom děláte ještě nějakou jinou činnost, tak o dost přijdete a nepochopíte. Prostě PFko je své, leč dokonalé není. Jinak soundtrack se hodně vyvedl a dobře se to poslouchá. Náhoda nebo ne, ale tohle je můj 1994tý komentář. :D

plakát

47 metrů (2017) 

Spoiler v komentu! Není to vůbec špatný snímek o dívkách v kleci, v hloubce 47 metrů, které jsou obklopeny hladovými žraloky. Jenže jsou tu věci, které tak bijí do očí, že to hodně kazí dojem, jako chování postav, nebo že zbývá v bombě 1% vzduchu a v tu chvíli konečně získá jinou naplněnou bombu... prostě všechno je vyšperkované do poslední chvíle, aby to přiživovalo napětí a díky tomu ztrácí reálnost. Na druhou stranu musím pochválit příjemný zvrat na konci, který mile překvapil. Lepší průměr.

plakát

Oltre il guado (2013) 

Velmi, ale velmi špatný film, který jen pozoruje počínání etologa, který sleduje zvěř a prozkoumává opuštěnou vesnici a to je vše. Žádný příběh, žádná atmosféra, žádný strach. Hororem se to rozhodně nazývat nedá. Kamera a střihy působí to velmi amatérsky. Nudilo mě to a ke konci už hodně rozčilovalo, protože co se tam dělo, tak bylo od začátku do konce úplně stejné.