Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční

Recenze (369)

plakát

Tísňová linka (2013) 

Takhle si představuju pěknej současnej triler. Sice tam ta logika trochu hapruje, ale to se dá odpustit. Ve finále tomu chybělo málo, abych dal 4*

plakát

Zahulíme, uvidíme 3 (2011) 

No, pěkně ta série dopadla :( Prvním dílem nasadili vysokou laťku, druhým ji sklepli pod kolena a třetí díl už ji málem položil na zem..

plakát

Pomsta mrtvého muže (2013) 

Pěknej syrovej triler. Noomi Rapace umí hrát. Colin Farrell? Taky dobrý. Pytel pomst, brutální gangy, skvělej vizuál. Jen ten hlavní záporák mi přišel ze všech nejsympatičtější, ale možná to tak bylo schválně..

plakát

Talisman (2012) 

Tak už jí políbil? Ne!? A už jí aspoň ukázal tu fotku? Taky ne!? Tak co mě budíš, vole!

plakát

C'est arrivé près de chez vous (1992) 

Pěkná rána přímo do mý hlavy! Něco tak silnýho sem fakt nečekal. Belgickej triler? Rok 1992? Černobíle? Bravo!

plakát

Vynález (2004) 

Velmi chytrý filmík, který to divákovi nedá zadarmo. Dalo mi docela zabrat se v tom vyznat a hodně mi pomohlo tohle vysvětlení: http://qntm.org/primer SPOILER SPOILER SPOILER: Je to o cestování časem a s tím spojených paradoxech.

plakát

Suspiria (1977) 

Neskutečné. Nechápu, jak mi mohl do téhle doby Dario Argento unikat. V poslední době sem shlídnul ještě jeho skvělou Tmavě červenou a pomalu ale jistě si začínám tohohle italskýho chlapíka oblibovat :)

plakát

Le Monde selon Monsanto (2008) (TV film) odpad!

Neobjektivní lživá agitka. Zde je například něco k herbicidu Roundap, o kterém je velká část dokumentu: http://www.osel.cz/index.php?obsah=6&clanek=6590 nebo ke kontaminaci Tryptophanem v roce 1989 http://en.wikipedia.org/wiki/Showa_Denko#Tryptophan_contamination Už jenom porovnáním faktů s tvrzeními v dokumentu snadno dojdete k závěru, jak nebetyčně se v tomto dokumentu lže.. (doplněk: Navíc, evidentně spoustu tvrzení vytrhávaj z kontextu a přeinterpretovávaj spoustu informací tak, jak se jim to hodí. Je to krásně vidět i na způsobu vedení rozhovorů s „protivníky“ a jejich střihu, ty jsou jak z učebnice pro manipulativní dokumentaristy.)

plakát

Redshirt Blues (2001) 

Fanouškovský parodický filmík ke Star Treku. Pár vtipných hlášek a opozornění na vtipné zajímavosti klasických startrekovských sérií, jako třeba že Červené košile umřou vždy jako první nebo že Kirk mluví jako po mrtvici... ale jinak nuda.

plakát

Chobotnice (1998) 

Velmi směšná tuctová devadesátková akční mutantská zhovadilost