Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (558)

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

O poznání lepší než předchozí počin. Skvělá akce, dobrý humor a spousta krve - prostě romantika jak má být…

plakát

Jak se stát tyranem (2021) (seriál) 

Byly tam pěkné obrázky a sem tam se tam mihnul nějaký ten globální egoista s poruchou erekce… Každopádně jako návod je to úplně k hovnu - 45%.

plakát

Krvavě rudé nebe (2021) 

Na hororovou produkci Netflixu je to solidní nadprůměr. Hlavně oceňuji nápad a stísněné prostory letadla celkově filmu dodávají ten správný drive - škoda jen, že to nebyla větší řezničina, ale jako oddechovka na večer dobrý - 60%.

plakát

Rob Roy (1995) 

Rob Roy sice neupoutá tak jako Statečné srdce, ale to nic nemění na faktu, že Liamu Neesonovi sukně a dlouhá kštice taky sluší… Celkově je to slušně zahrané historické drama a kdo má rád studeným Skotskem provlhlé kilty s mečem a nemité selky v korzetu, tak s chutí do toho.

plakát

Očista navždy (2021) 

Všechny čtyři předchozí díly splnily mé očekávání, ale tento díl prostě kvalitativně vyčnívá. Pointa je sice stejná, ale oceňuji solidní příběh a sympatický výběr herců. Očistit Jůeséj od fazoláčů je v tomto případě trefa do černého a já se celou dobu dobře bavil. Kdyby se tam mihly ještě nějaké ty kozy, dám klidně bůro, ale takhle je to solidní čtverec a doporučuji.

plakát

Smrt z podzemí (2007) (TV film) odpad!

Po dlouhé době zase kvalitní sračka…

plakát

Tonoucí se stébla chytá (1967) 

Nemůžu si pomoci, ale toto je pro mě asi nejslabší Funèsovka, kterou jsem viděl. Nejde ani tak o herecké výkony a samotnou zápletku, ale celkově mi ten humor nesednul. Mrsknu tomu trojec z nostalgie, ale film je vzhledem k obsazení hodně podprůměrný.

plakát

Sex/Život (2021) (seriál) odpad!

Klasický příběh věčně nespokojené ženy - má A, chce B a myslí na C… Samotná zápletka a hlavně pak závěr emancipovaným roztažnožkám určitě odlehčí svědomí, ale pro zbytek populace se základními morálními zásadami je to ztráta času…

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Zbytečně dlouhé, doprovodná hudba se hodí spíše do buzikálu než-li do zombie filmu, ale ty masky (hlavně slečna alfa je velice erektivní záležitost) a závěrečná akce dostávají film jako celek z průměrných tabulek. Skvěle jsem se bavil a otevřený konec slibuje v budoucnu další nálož!!!

plakát

Host (2020) 

Vypadá to, že běžný antivirový program již není zárukou, že z mých oblíbených pornostránek nechytnu žádné svinstvo - od teď budu kompjůter jednou za dva dny polejvat svěcenou vodou a u masturbace se budu volnou rukou křižovat a odříkávat otčenáše... Host je lehce nadprůměrný horor okořeněný skvělou atmosférou - 60%.