Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (517)

plakát

Teroristka (2019) 

Jako kdyby scénář psali dva naprosto odlišní autoři. Jeden s lehkostí chytré černé situační komedie, druhý upoceně udřený nekonečným plytkým televizním seriálem. Výsledkem je průměrný kočkopes, na který za pár hodin zapomenete.

plakát

Yesterday (2019) 

Autoři si mohli trošku víc pohrát s tím částečným vymazáním historie, ale jinak vtipná letní lehká komedie. Teda až na tu příšernou romanticko-milostnou linku. To byla vážně bolest, kterou naštěstí vtipná místa přebila.

plakát

Tátova volha (2018) 

Vejdělek nikdy nebyl a asi ani nebude můj režisér. Věřím ale, že je tvorba zaměřená na ženy vyššího věku co jsou v extázi u filmů Poledňákové a v týdnu žijí Ulicí a Ordinací v růžové zahradě je pro ně přínosná, obohatí je a potěší. Mě nikoliv a rozebírat film tak raději nebudu.

plakát

Zkáza Dejvického divadla (2019) (seriál) 

Seriálem Most ČT nasadila laťku své tvorby dost vysoko a ejhle, týden na to další pecka, co ji překonala. Skvělá, úžasná a zdlouhodobého hlediska legendární mystifikační hříčka. Chci víc!!!

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Velmi průměrný hraný dokument o úspěšné kapele a ještě k tomu přehnaně pozitivní, všichni Mirci Dušíni, brrr. Histerie která ho provází je velice neúměrná kvalitě tohoto filmu.

plakát

Zlatý podraz (2018) 

Jediná pozitivní věc na celém filmu byla výprava. Kulisy, kostýmy a rekvizity, paráda. Což bohužel nestačí. Popis čtyřicátých a padesátých let nezajímavý, scénář velmi plytký a zjevně nejslabší článek filmu, co mě ale naštvalo ze všeho nejvíc, tak název hodný bulváru. Z něj bych očekával nějakou zákeřnou konspiraci a ne jeden sporný přešlap. Kdo někdy viděl alespoň jeden basketbalový zápas, tak ví, že takových sporných momentů je během něj hned několik a podraz bych tomu rozhodně neříkal.

plakát

Sedmikrásky (1966) 

Viděno dvakrát. S čistou hlavou v rozpacích z nepochopení z tohoto velice originálního díla, že nedokážu dospět k pochopení a osvícení, podruhé pod vlivem úchvatný zážitek.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

ČT po dlouhé době uvařila ve svém hrnci na nudnou kaši luxusní creme brulee. Dycky Most!

plakát

Dokonalá loupež (2018) 

Velice dobře vystavěný akční film na čtyři až pět hvězd, který ale jeho finální odhalení dokonale poslalo do rychle zapomenutelného průměru (spolu s úplně zbytečnou a pro film nepodstatnou rodinnou patálií hlavního hrdiny). Paradoxně, ač kladnými hrdiny měli být policajti, tak na mě daleko sympatičtěji a kultivovaněji působila banda ganstrů. S odvážným střihačem by se z toho dalo udělat vážně ucházející béčko.

plakát

Jan Palach (2018) 

Film je natočen tak, jak lze předpokládat, že vypadat bude. Kvalitní hraný dokument.