Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (921)

plakát

Rebelka (2012) 

Nejvetsi animovany zklamani posledni doby. Princezna, co nechce 3 napadniky a pitomosti malem ztrati mamu, je nuda nejohranejsi a nic novyho film neprines. Pro deti az moc drsny (souboj medvedu), pro dospely nuda. Ale holy zadky byla p*del;)

plakát

Un bonheur n'arrive jamais seul (2012) 

Film byl plnej krasy - mejch milovanejch satu, milovanyho klaviru, s milovanym spanelskym dabingem. Bez titulku to byl trochu hardcore, ale dalo se porozumet vsemu. Bylo to o hory prenasejici lasce na prvni pohled, o chlapskejch chybach, ktery bolej, ale udajne nic neznamenaj, o zenskym porozumeni a o tom, ze laska je proste vecna. Tyhle otrepany fraze pouzivam proto, ze v tomhle duchu je film proste natocenej, ale priznam se, ze mi to vyjimecne nevadilo. Mela jsem na jemnou komedii plnou uzasne vtipnyho humoru zrovna naladu, tak jsem dostala, co jsem potrebovala. Jediny, co bych vytkla, je snaha nacpat do filmu co nejvic proflaknutejch skladeb.

plakát

New York, New York (1977) 

Az na tu jednu pisnicku jsem neznala nic a asi i proto, ze nemam rada jazz, tomu jednu hvezdu ubiram. Dala bych tri, protoze stejne film nemel stavu, akorat super Roberta De Niro, kterej az podezrele presvedcive ztvarnil "top pain in the ass"...:). Navic na docela osklivou Lizu se skoro nedalo divat, at zpivala jakkoli, a jeji postava byla (krome zaverecnyho rozhodnuti) hloupa husicka, ktera mohla bejt v zivote o moc stastnejsi. Mozna prave proto dostala tu roli Liza, nevim.

plakát

Pláž (2000) 

Film skvele vystihnul menici se psychiku, ale mistama mi pripadal az moc komickej a pubertackej na to, ze to mohlo a melo bejt skoro bezchybny drama. Jinak podobna plaz je v Evrope napr ve Spanelsku - Gulpiyuri, neni to nic tajnyho, tak to sem myslim muzu napsat:).

plakát

Batman začíná (2005) 

Pisu koment az po Temnym rytirovi, ale diky tomu me napadlo, co o tom napsat. Myslim, ze staci jen to, ze bez tohohle by Temnej rytir nemoh bejt to, co je...

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Ma to smrnc, spad, chytrej humor, sympataky v hlavnich rolich, ale chybi mi celistvejsi dej, kterej by me nutil k nedockavosti. Hodnoceni mozna upravim s druhou serii... Po druhý sérii opravdu zvyšuju na 4*, pže celistvej děj je tu dostatečně, atmosféra by se dala krájet a z kladů 1.série to neztratilo nic. Nemůžu se dočkat dalších dílů!

plakát

Columbo (1971) (seriál) 

Za mejch mladejch let mě bavil víc, přesto z nostalgie dávám 4*.

plakát

Glee (2009) (seriál) 

Nikoho z nich nemám vyloženě ráda, ale je to super nápad, jak oživit dávno zapomenutý songy nebo naopak pomoct začínajícím zpěvákům proslavit se.