Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (142)

plakát

Zaujetí (2017) 

Je to sice takové prvoplánové, al má to něco do sebe. Je to uvěřitelné a je zatím myšlenka, že někdy ti zlí nejsou tak zlí, jen z nás chtějí dostat to nejlepší a k tomu se musíme zdravě naštvat, vzbouřit, vybudit právě tím vzdorem proti těm 'zlím'.

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) odpad!

I přes jedinou vtipnou část filmu, tu s výchovou náctoletce, jde o totální odpad. Ten scénář nepsal scénárista, ale penis a/nebo travička.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Promiň Quentine, ale tohle je prostě špatný. Kdyby jsi byl bezejmenný režisér, nováček, tak se ty oči zamhouřit dají, ale u tebe ne. Tento film z tebe má tak 5 minut, zbytek je nehorázná nuda, pokus (i dle zvoleného názvu) realizovat natahování jak ho známe od Sergia Leoneho, s pokusem o gradaci napětí ala Hitchcock, s vlastní invencí a tarantinostyl, bohužel jen v posledních 5 minutách ze skoro tří hodinového filmu. Invence dobrá, konec už dobrý, ale snaha o napodobení obou panů režisérů se ti ale hodně nepovedla. Osobně hodnotím jako tvůj tvůrčí vrchol Kill Billa, pak už to jde gausovsky dolů, tenhle film už pak je vyloženě sešup. ** DiCaprio i Brad Pitt solidně zahráno, to zachraňuje tu jednu hvězdičku.

plakát

Brooklyn 99 (2013) (seriál) 

Ideální seriál na takové to domácí žvýkání. Nenáročný, ale zábavný s unikátními charaktery, které si ale zamilujete včetně tý držkatý samice Giny. Jak psal někdo, pustíte večer jednou, dvakrát a pak si uvědomíte, že koukáte pořád.

plakát

Repo Men (2010) 

Jedna velká nelogičnost, ten film v mnoha částech vysloveně kulhá. Nejlépe to asi shrnul uživatel gudaulin níže. I přes celkem dobré výkony hvězd tento film prostě jedno velké špánutí vedle a to myšlenka pro film jinak není vůbec špatná.

plakát

Stážista (2015) 

Mohl by to být film na čtyři hvězdy, ale neherecká Anne, která zde exceluje nejspíš proto, že hraje samu sebe spolu s afektovanou scénáristkou, která do každého druhého dialogu vecpala gender sračky (zjevně jde o silně zakomplexovanou ježibabu), tento jinak zajímavý, poklidný film o střetu dvou generací dost srazily.

plakát

Duše špióna (2015) 

Vyznění filmu docela dobře vystihl(a) pakobylka, film jeo tom, že stát se agentem znamená zvolit mezi osobním štěstím, rodinným životem a slušnou mírou cti nebo falší, přetvářkou samotou a neustálou obavou, z které strany přiletí zrada to druhé.Tento film má však podivný scénář, hlavní hrdina se chová divně a ze všeho nejhorší je konec, míří do záhuby, dozví se to ještě relativně včas a stejně nechá zabít toho, kdo ho na zradu upozornil a pokračuje vstříc záhubě. Ano, člověk by mohl říci, že se třeba rozhodl do ní jít, protože je unavený životem a nechce zbytek života utíkat, ale takto to zahráno nebylo, sehráno to bylo tak, že je hlavní hrdina fakt tak hloupý no a za hloupost dost předvídatelně zaplatí.

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Nebylo to špatné, ale místy moc naivistické, neuvěřitelné v tom pojetí, jak to bylo podáno. Konec byl už uměle a předvídatelně plánovitý.

plakát

Ticho před bouří (2019) 

Jak říká Werich, Tohle je blbý, to by se mohlo líbit..., to by mohlo dostat Oscara. Tento film je neslaný, nemastný, různě prolínavý. Herecké výkony až na solidní výkon stále pohledné Diane a průměrného Matthewa celkově matné, Anně jsem nevěřil nic, ani tu blond barvu vlasů, která k ní ale nějak podivně sedla, ani tu roli týrané manželky. Celkově jsem podle notace čekal drama, ale ta dějová linka v čase protnutá do jiného světa (nechci prozrazovat) z toho udělala takový kočkopes.