Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Recenze (4 204)

plakát

Místo u moře (2016) 

Caseyho do reklamy na antidepresiva! Ta zdrcující scéna v půlce filmu měla bejt (trochu pozměněná) na jeho konci a nechápu, proč už to pak od tý doby šlo jenom dolů, ale jinak cajk. Du se zabít.

plakát

Resident Evil: Poslední kapitola (2016) 

Zcela upřímně a beze studu přiznávám, že jsem se u týhle absolutní kraviny hodně bavil. Sexy Mila, akce, strašný hlášky, zombíci, fajn monstra a tuna digitálních efektů v tom nejlepším možným výplachovým balení. W.S. Andersonova sága vlastně dycky byla takovým milým tvůrčím pomrknutím, že šílený animovaný CGI vymejvárny lze s nadsázkou převýst i do hraný celovečerní podoby. Mňam. Alice, normálně mi budeš chybět.

plakát

Boj sněžného pluhu s mafií (2014) 

Na revenge málo krvavé a pomalé, na drama moc akční, a na komedii oproti Lovcům hlav trestuhodně nevyužité. Dívá se na to ale stejně hezky...

plakát

Elle (2016) 

Ten film není zlý, je jen zvrácený! Dejte podobnou látku ke zfilmování komukoliv jinému, a udělá z ní hororový slasher (začlo by se na vánočním večírku u Elle). Dejte ale námět do rukou Verhoevenovi, a ten namísto žánrového odpadu natočí psychologické drama. Tak hutné, že je k jeho servírování nutný sekáček na led.

plakát

Král z ostrova Bastøy (2010) 

Dlouhý, celkem nudný a hlavně předvídatelný historický drama ze severský polepšovny, kterýmu rozhodně nepomohlo ani to, že sem jeho konec vlastně už několikrát viděl v jiným, strašně moc slavným filmu, jehož název by byl spoilerem jako kráva.

plakát

Fúsi (2015) 

Méďovskej Fúsi je dokonalým příkladem tzv. "hodného, ale nudného člověka", a přesto je v mých očích stokrát větším hrdinou než kdokoliv z Avengers, X-Menů nebo Justice League. Nechte si zahřát u srdíčka i vy !

plakát

Vyšší moc (2014) 

Vlastně zatím u žádného podobně laděného švédského a/nebo dánského filmu se mi po jeho skončení nestalo, že bych byť i jen na moment pochyboval o věrohodnosti libovolném segmentu odvyprávěného děje. Chápete? Seveřani prostě tyhle ryzí seriózní dramata umí podat tak, jako že se všecko to hnusný fakt stalo, jen to zrovna náhodný kolemjdoucí bezchybně natočil na kameru.

plakát

Café society (2016) 

Woodyho přečančané vyprávěnky mě pořád baví a baví mě jakože hodně. Tak moc, že jsem klidně ochotnej napálit čtyři hvězdy filmu, jehož bohémskej konec jinak naštve naprostou většinu podvedených diváků. Kristen Stewart znovu vesmírně nádherná.

plakát

Zásah (2016) 

Těsně vedle. Brutální a hodně krvavá mlátička z Indonésie, která se nestydí za svoji béčkovost. Ale! Někdo do ní bohužel narouboval prachbídnou nepasující lovestory jak z Hallmarku, a to nejspíš v domnění, že se na tenhle bojovej krvák budou kluci koukat i se svejma druhejma polovičkama...