Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (1 141)

plakát

Diktátor (2012) 

Vtipné, ironizující, diktátorské, mocenské, rozmazlené × občas přitažené za ochlupení, nechutné, přihlouplé. Ale jako komedie pecka! A i když jí člověk asi uvidí vícekrát, pořád si najde nové věci, které mu v předchozím shlédnutí uniklo. Prostě pohoda. ..a takhle dopadají biolidi..atd.

plakát

Laggies (2014) 

Pozitivní, o životě, smysluplné, kamarádské, milé, jednoduché. Keira je fajn, Sam je super kolík, příběh to byl taky dobrý, prostě pohodová odlehčená vztahová podívaná. Mám ráda tyhle filmy, nikomu neublíží a člověku se udělá líp, když vidí ten pozitivní konec. Každá postava byla sympatická i charakterově, až na starou partu a slizkého přítele, což byl asi účel. ..každý si občas potřebuje vzít týden volno na to, aby si probral myšlenky v hlavě..

plakát

Nezapomeň na lásku (2013) (TV film) 

Stále nové, romantické, vtipné, zajímavé, poutavé, nenásilné, pozitivní. Takových filmů tu už bylo, ale pokaždé je to jiné. Každé ráno začíná vlastně nový den, kdy se můžete usmívat na cizince, pokaždé se dozvědět, že se váš nejlepší přítel rozvedl, že se vás malý kamarád snaží obrat o peníze a každý den se zamilováváte do svého partnera. Postavy milé, herci samozřejmě také, milý příběh, který končí jak jinak než happyendem. Proč se v té záplavě krve, únosů, vražd apod. nepodívat na něco opravdu pohodového? ..jo, jde na mě jaro..

plakát

E.A. Poe: Podivný experiment (2014) 

Klasické, napínavé, bláznivé, šílené, mentální, psychologicky patologické, svižné, strašidelné, napínavé. Krásné klasické historické drama o ústavu pro mentálně narušené. Tempo vyprávění je svižné, nejsou hluchá místa a už od začátku se těšíme, co nás to vlastně čeká. Napnutý jak kšandy sledujeme, kam se děj řítí, kdo je kdo, a co je co, až do poslední chvíle si nejsme ničím jisti. Herecké výkony opět skvělé, Beník je bomboizdní, Kate vše zkrášlovala, a Brendana vidím pokaždé ráda. ..nejsem blázen, i když, pár věcí by se našlo. A vlastně, kde se nachází rozhraní normálnosti a stavem nenormálna?

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Britské, válečné, špionážní, křížovkářské, tajné, šifrovací, autobiografické. . Klasický britský film o válce a prolomení dešifrovacího kódu. Vynikající. Psychologie hlavní postavy neuvěřitelná, až příliš depresivní, hlavně na konci děje. Navíc je to natočeno podle skutečnosti, a o to víc je děsivější to, jak hrůzná byla válka, a jak se zacházelo s homosexuály. Herecké výkony netřeba rozebírat, Benedict je excelentní, o zbytku nemluvě. Prostě evropský film se vším všudy. ..jdu rozlousknout sudoku..

plakát

Láska na kari (2014) 

Žratelné, příjemné, na pohodku, indické, francouzské, přátelské, rodinné. Indické kuchyni jsem nikdy nepřišla na chuť, jsem holt prase evropský. Film plný jídel, rodiny, počátečních sousedských bojů, vyústí v příjemný filmík plný lásky (ať už k jídlu, rodině či partnerovi), a hlavně šťastného konce. Sice jsem se občas nudila, ale dobrý. Helenka je neskutečná dáma, Charlotte mi přišla hodně studená a falešná, a Manish byl na konci dost slušnej kolík. ..tak jdu dojíst ty tvarohový buchty co jsem ráno napekla..

plakát

Pozdravy ze spermabanky (2013) 

Příjemné, otcovské, rodičovské, zodpovědné, shledající se. Dobrá oddechovka s trošku osobnějším nádechem. čekala jsem řachlou komedii s Vinckem, ale komedii to moc nepřipomínalo. Na konci jsem dokonce i uronila pár slz. Ale to možná bylo dáno trochu osobním problémíčkem. Každopádně parádní nedělní poobědová oddechovka, která nenudí. ..to je dnes asi miliontý odkaz na otce, já vím, že má dnes svátek, a vůbec, že..

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Pohádkové, krásné, milé, barevné, hezoučké, takové nininkaté. Moc hezké, příjemně plynoucí, nenásilně uklidňující, ke konci napínavé, pak zvítězí láska, prostě tak jak má pohádkový příběh vypadat. O kostýmech a o barevné kouzelné zemi není třeba hovořit. Angelina byla skvělá, líbila se mi, vážně se jí to povedlo. A polibek z lásky nabral opravdu i jiný význam. Není třeba se rozepisovat.. ..prostě je móc pěkňoučký..

plakát

Fair Play (2014) 

Sportovní, komunistické, nátlakové, psychologické, špinavé, anabolické, odporné. To jsem se zase nas...a! Až mi z toho bylo zle, z těch rudejch hvězd. Ale k příběhu, výborné drama o dosažení co nejlepších sportovních výkonů pomocí nových podpůrných prostředků, které nebyly zas tak ofiko. Snaha dostat se na olympiádu a zdrhnout nebo zůstat čestná sama k sobě a nebrat ty "sračky"..? Druhá polovina filmu nabrala přímo "Uchovský" teror. Na český film hodně slušné, líbilo se mi to, celková atmosféra, herecké výkony, prostředí i kostýmy. .. mé dvouleté "Poďte jami!" z 89´ se ve mě opět ozývá, a to jsem to slyšela jen z vyprávění rodičů, když tatínkovi a mamince vyhrožovali. Jakmile mi ještě někdo něco řekne o tom, jak bylo tehdá dobře, tak přísaháááám..

plakát

Lucy (2014) 

Sci-fi, modré, mozkové, korejsko-evropsko-americko-celosvětové, akční, zajímavě evoluční, nadčasové x konec poněkud přehnaný. Nápad to mělo, tyhle biologicko-evoluční záležitosti já ráda. Scarlett hrála dobře, viděla jsem jí po dlouhé době a byla dobrá. Mělo to spád, upoutalo to pozornost, ale druhá polovina byla trošku přehnaná (jezdit v protisměru jen aby to bylo akční..) a konec už byl vážně hodně mimo tento svět. Ale snímek je to zajímavý. ..tak já nevím, asi je lepší zůstat se svojí mozkovou kapacitou na minimu..