Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (26)

plakát

Znovuobjevitelé (2006) (seriál) 

na pul cesty mezi Smash lab a Mythbusters

plakát

Riziková laboratoř (2007) (pořad) 

dost slaby odvar z Mythbusters (i kdyz se nesnazi vyvracet myty ale spis prichazet s necim novym), celkove dost nuda, sedi protagoniste, * navic za Dianne na kterou jedinou se da koukat :-)

plakát

Avatar (2009) 

Za scénář 2*, za vizuální zpracování 7*; průměr 4,5 zaokrouhlíme na 5 :-) Hozená rukavice Džoržíno Lucasovi, chceme 3d Hvězdné Války! A ze všeho nejvíc mi ta dějová osa připomínala Posledního samuraje.

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Ono se na to sice hezky kouká, to jó, ale ta mytologie okolo je fakt děsně přiblblá... Ani ta Megan Fox už není tak sexy... normálně bych tomu dal za 2*, ale jednu přihodím za Turturra, ten byl pro mě nejzábavnějším elementem filmu.

plakát

Terminator Salvation (2009) 

nevím, jak moc mají co dočinění ty díry ve scénáři s tím, že snímek byl hrubě sestříhán (ta delší verze by mě opravdu náramně zajímala), ale neskutečně jsem se bavil a spoustu zdejších hodnocení opravdu nechápu; vizuální a akční stránka na výbornou, na původní trilogii spousta odkazů a narážek, hudba by mohla být trochu výraznější, ale neurazí, herecké výkony fajn (jen Bale bude asi vždycky druhý vítěz a občas jsem mu Connora moc nevěřil)... jen kvůli tomu silně dementnímu konci 4*

plakát

Mlha (2007) 

Naprosto dokonalá adaptace Kinga. Ne že by tenhle filmek sám o sobě byl tím nejlepším, co jsem kdy viděl, Kingův rukopis z toho děsně moc sálá (až jsem dostal chuť si zase od něj přečíst něco v originále, jeho styl je prostě orgastický). Pět hvězd je stejná povinnost jako must-see pro fanoušky Kinga. Mimochodem, všimnuli jste si parádního Gunslingera, kterého maloval Drayton na začátku? :-)

plakát

Telefonní budka (2002) 

K dokonalosti přecijen kousek chybí... stačil by jeden moment navíc, který by mě usadil na zadek, nebo trochu více démoničnosti hlavního záporáka (co se samotné hry týče, tak Jigsaw se do toho položil o jeden lvl výš :-) ) nicméně, pořád kvalitní snímek, který ani na chvíli nenudil a má tah na branku.