Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krotitelům duchů se nevede nejlépe. Doktor Venkman se živí jako moderátor nudného televizního pořadu o telepatii a Raymond s Winstonem vystupují na večírcích. Jediný Egon dál zkoumá paranormální jevy. Jenže démonické síly opět vystrkují drápy. Kníže Vigo z Moldávie, jehož obraz je restaurován v newyorském muzeu, ovládne mysl dotěrného restaurátora Janoše Pohy, jehož prostřednictvím unese dvouletého syna Dany Barrettové Oscara. V kanalizaci pod městem se objeví podivný sliz, živící se negativními emocemi a také negativní emoce probouzející. A když v přístavu přistane Titanic, je definitivně jasné, že Krotitelé duchů musí opět vytáhnout do boje. Nejdůležitější bude zachránit Danino dítě, protože právě to si Vigo vybral pro své nové vtělení. Jestli se mu podaří přemístit z obrazu do těla z masa a kostí, pak se nejen New York ocitne v opravdu vážných potížích. Jenže Vigo, podporován řekou negativního slizu, je pro čtveřici hrdinů možná příliš mocný, a tak je potřeba kontrovat pořádnou dávkou pozitivní energie. Musejí se zapojit všichni Newyorčané. (TV Nova)

(více)

Recenze (351)

hroubek 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší, než jednička. Opět jsem si pouštěl film po x letech a popravdě jsem si z něh nic nepamatoval. O to více jsem k němu mohl přistupovat jako k nepopsanému listu. Stále přemýšlím, kde se stala chyba, jelikož film postrádá lehkost a kouzlo jedničky. Můžou za to herci a jejich ega, změna tónu filmu, nebo špatný scénář. Případně něco jiného. Tak jako tak, kdyby tam nebyly dobré triky a finále se sochou, tak by to byla velká nuda. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Dvojka se povedla minimálně stejně dobře jako jednička. V některých směrech, jako ve zvláštních efektech (logicky - je tu téměř 5 let rozdílu) nebo hereckých výkonech, je dvojka dokonce lepší. Celkově jsou oba díly legendární a neztrácejí nic ze své vyjímečnosti, i když byly nedávno v televizi uváděny jako "filmové návraty". ()

Reklama

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Můj nejmilovanější film z dob dětství :)) i teď :)) ,,Když máte problém komu zavoláte? Krotitelé duchů.Vigo postrach karpat a Moldávie Ti poroučím, poroučej pane '' Strašně jsem se Viga bála ale jak ho zaplavily tou růžovou břečkou hned to ze mě spadlo. A ještě si vzpomínám , že jsem se strašně bála se jít koupat, kdo viděl ví proč :-)) ....Jeden z mála filmů kdy je pokračování lepší než první díl. Ráda se ke Krotitelům vracím, protože s nimy přichází i nostalgie na dětství :)) ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Na účet Ghostbusters dvojky som počul toľko špiny ,že som ani nechcel veriť ,že by taká skvelá komédia mala také zlé pokračovanie. Myslel som si ,že sú to bludy. A mal som pravdu. Ghostbusters 2 je rovnako nabitý energiou ,humorom a nápadmi ako prvý diel .Bill je jeden z rých komikov ,u ktoreho nepotrebujete aby niečo hovoril a už vám je do smiechu ,takže v tomto bode je to rovnako skvelé. Jedinú vec ,čo môžem filmu vytknúť je pomalý a nezaujímavý začiatok a potom (pre mňa) zase až moc dlhý koniec. Ale zlý film to nie je. Len o trochu horší. No ak milujete jednotku ,dvojkou chybu nespravíte. 79% - ďakujem Ivan ,že si Slovensko reprezentoval najlepšie ako sa dalo 😊 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Aha, takže další z filmů, který tu vůbec nemám ohodnocený? Ach jo... Každopádně si na to pořád pamatuji jako na celkem dobrý zážitek, i když jsem to stejně jako jedničku viděl tak 6 let zpátky. Co bych na to řekl dneska sice netuším, ale nemám problém sem znovu přidat své tehdejší hodnocení, když si aspoň dojmy z toho filmu pořád nějak pamatuji. Slabé 4* ()

Galerie (93)

Zajímavosti (24)

  • Pro scénu na začátku filmu, v níž se kočárek s miminem prohání po silnicích, byla konstrukce speciálně upravena, aby bylo možné ovládat kočárek vysílačkou. (Skarface)
  • Natáčelo se od 28. listopadu 1988 do 7. března 1989 v Kalifornii a New Yorku. (Varan)

Reklama

Reklama