Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osmidílný detektivní seriál, ve kterém je hlavní postavou Emil (Štěpán Benoni) jako vyšetřovatel v elitní jednotce Národní centrály proti organizovanému zločinu. Není to ale typický policista, je nenápadný a introvert. Je sice přátelský, ale nikdo z kolegů moc nestojí o přátelství s ním. Emil nevyniká ve fyzických akcích, zkoušky ze střelby dělává na spodní hranici a s kondičkou je na tom obdobně. „Jak jste si všimli, tak se hodně potí. To ale není můj pot, je umělý. Emil je takový spíš analytik, který pracuje na kriminálce – na ústředí proti organizovanému zločinu – a není zvyklý chodit do terénu. Vlivem nějakých okolností se dostane do akce, a ta dopadne všelijak. K Emilovi se totiž přidá takový pomocník, který mu změní život,“ prozrazuje Štěpán Benoni, který bude mít po svém boku nejen záhadného pomocníka, ale i parťačku Radku (Marta Dancingerová). (TV Prima)

(více)

Recenze (45)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mluvení s Duchem se teď říká policejní intuice?" Darkův Duch je hodně zábavnej. Vždycky má nějakej mafiánskej trumf v pazouře, občas sice zapomene, že někoho zabil, ale na mobilu paří parádně. Kromě Darka je to ovšem slabší. Vyšetřovatelé totiž moc věrohodnosti nepobrali a hlavní hrdina Emil, tak to je kapitola sama pro sebe. Malej, kulatej, hrbatej, plachej, naivní, neobratnej a celkově trapnej. Naštěstí je tu Darko, kterej svou pohodovostí toho dokáže dost zachránit. Jen by k sobě potřeboval lepší živou loutku. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Já příliš české kriminálky nemusím a to z důvodu, že se "nových" krimi seriálů za rok objeví strašně moc. Na ducha jsem koukat také nechtěl, ale Predrag je zajímavý herec a ducha hrál fakt skvěle. První díl mě tedy zaujal, jednak tou strašně kýčovitou akční scénou na začátku, ale i těmi občasnými vtipy. Zbytek policejního týmu nesympatický, Š. Benoni mi jako herec příliš nesedí. Konec byl takový dojemný, jsem ale upřímně rád, že si tvůrci nechali otevřené dveře k nové sérii. 75% ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k přesycenosti televizních obrazovek krimi sériema sem od toho nic nečekal. nakonec mě to s menšíma výtkama u obrazovky udrželo až do konce. Hlavní klad vidim v prostředí, v kterým se odehrávaly příběhy, a jaký zločiny skupina vyšetřovala. Žádný vraždy pro starobní důchod, ze žárlivosti a podobný hovna. Organizovanej zločin byl většinou ten hlavní důvod. Benoni tady sice hraje blbce, ale postupně se s pomocí Predraga osměluje a otrkává. Chválím.60%. ()

bratr_jezek 

všechny recenze uživatele

V záplavě krimi seriálů v té době vysílaných na jiných stanicích se podařilo tomuto seriálu zaujmout mou osobu. Seriál se totiž nesnaží být realistický (Devadesátky), ani nám nenaservíruje tým kriminalistů a "zajímavé" případy (Odznak Vysočina) ani se nesnaží nám nabídnout něco "navíc" v podobě rodinného života policistů (Stíny v mlze). Vsadil na odlehčenou formu a humor. Není důležité vyšetřování, ale příjemné špičkování mezi policejním uchem Emilem (Benoni) a duchem mafiánského bosse (opravdu výtečný Bjelac). Do toho občas vstoupí zajímavě drsná kolegyně (Dancigerová) a ostatní (Nečas, Špetlíková a bratři Batěkové) moc neruší, jen občas doplní chybějící místo v ději. Příjemně strávený čas, mohlo být více dílů na jednu řadu, uvidíme, zda bude nějaké pokračování. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Policajt a duch mafiána řeší případy a zároveň pátrají po jeho vrahovi. Další z řady komediálních krimi seriálů Tv prima, která má plus v Predragu Bjelacovi a jeho hláškách, jistotě slovenských režisérů a zábavné mi přišlo duo Batěk a oceňuju i ty témata případů, které zrcadlí skutečné aktuální kauzy, ale jinak to dopadlo spíš jako vždycky. Ty případy jsou prostě slabší a ikdyž se to snaží, tak to furt atmosférou a vizuálem vypadá jako tuctová tovární produkce Primy. Bjelac mohl být tím, čím je Matásek pro Poldu, ale ten má podporu ve vykreslení celé zábavné party postav a celkově je vtipnější. Mírný nadprůměr v rámci prajmtajmu komerční televize. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (6)

  • Celé interiéry budovy Policie v tomto seriálu byly natáčeny v Olšanské 6 v Praze. Policisté procházejí několika patry v budově bývalého Českého Telecomu a.s., později Cetin a.s., dnes vlastníka budovy Central Group. Zároveň jsou zde natáčeny veškeré scény z kanceláří Policie v seriálu. (petr020202)
  • Epizodu vidělo v den vysílání po 20:00 hodině přes 940 tisíc diváků (15+). (Leopard105)
  • Lokace kanceláří policie, stejně tak chodby nemocnice jsou točené v bývalé Ústřední telekomunikační budově (ÚTB) na Žižkově, která sloužila i pro exteriérové záběry. (formelin)

Reklama

Reklama