Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mařenka nevnímá svět kolem sebe a všichni si z ní utahují, že je zamilovaná. Nakonec zjistí, že ten šťastný je Marek Eben. Mařenka ho hájí, protože štamgasti tvrdí, že určitě chlastá jako všichni herci. Najednou se Eben objeví v hospodě. Chce si dát sodovku a Dušek mu vnutí tři panáky a Novák ho posadí ke stolu a donutí ho pít dál. Normálně ho opijí, představení, nepředstavení, a nakonec musí utéct. Mařence je smutno, protože padl mýtus o úžasném Ebenovi, zatímco Novák, Babula a Goliáš jdou do divadla, kam je Eben pozval. (TV Nova)

(více)

Recenze (12)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že Mařenka viděla film s Ebenem, a ne třeba Brzobohatým nebo Karlem Gottem, prostě s někým, kdo je osobnost, jen když si stoupne zády k výčepu. Nic proti Ebenovi, nejspíše ho vybrali, protože se bere jako vzor ctnosti, ale na tuhle kládu mu chybělo větší charisma i víc hereckých zkušeností. Ostatně, vzhledem k minimu jeho velkých rolí, těžko Mařce věřit, že viděla film s Ebenem, kde ten se stará o malé dítě. Takhle celá ta zamýšlená historka o zničení ženského idolu, čistého ve všech směrech, kde partička u stolu a Dušek fungují jako had z ráje, vyšuměla žel do ztracena. A kupodivu ani Mařka ve chvíli, kdy tam Eben je, ho až tak moc "nežere" jako byla předtím kvůli němu zasněná. ()

The Graduate 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Suverénně nejhorší díl Hospody. Těžká nuda.P.S.Eire takhle si říkejte doma, v tomto díle prostě není žádná zápletka ani zapamatovatelné hlášky. Eben přijde do hospody a štamgasti ho opijou, toť vše. Super. :D ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc hezký díl. Konečně nám řekli něco malinko o Mařce, na kterou mi Mařenka sedí mnohem víc. Marek Eben je skvělý člověk a umělec a tady mne pobavil. A naprostý souhlas s Eire a Sa.sa ()

Reklama

Reklama