Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eliška je hodná holka. Možná až moc. Chybí jí ostré lokty a přebývá slepá víra. O to akčnější je ovšem její volnomyšlenkářská, všeho schopná sestra Ilona. Obě slečny se společně vrhnou do budování rodinného podniku, fungujícího tak trochu “ode zdi ke zdi”, stejně jako Eliščin vztah se samolibým populárním sportovcem. „Má s tebou ten chlapec vůbec vážné úmysly? Po třicítce se hledá ženich dost těžko…“ upozorňuje Elišku její pragmatická maminka. Je tedy potřeba si ujasnit, zda chodí jen Eliška s Petrem nebo i Petr s Eliškou… Případně toho ženicha splašit jinde. To vše za účasti rodiny a přátel, protože problém jednoho je problémem všech. A tak bojuje Eliška o Petra, Richard o Elišku, Klára o Richarda a maminka s tatínkem o blaho všech. Někdy pomůže náhoda, někdy pár facek a někdy prostě jen stačí přestat řešit vztahové problémy s osobou, která s vámi vztah vlastně vůbec nemá… (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

radaza 

všechny recenze uživatele

Česká komedie z kategorie, pojďte, vyděláme nějaké peníze . Takových se točí  každý rok několik a jsou to jen takové hloupé nosiče reklamy. Většinou mají plytký děj , slabé herecké výkony, hloupá klišé a druhý den nevíte,  o čem byly. V Ženy a život k tomu přibývá debilní název, Kohák a Lounová.  Ale...ale to je potřeba říct,  několikrát jsem se zasmál,  tím se tato komedie ve své kategorii dostala do lehkého nadprůměru. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Tak jo, tohle fakt nebylo dobré dobré.  Opravdu po mně Petr Zahárdka se Zitou Marinovovou zcela vážně chtějí, abych uvěřila tomu, že Jakub Kohák je profesionální tenista, veliká celebrita, po které ženy šílí??? Ne, to byl pokus o vtip, jinak to není možné. Že to byl kretén, ok, to být evidentně měl, ale vážně míněná hvězda? A skutečně existují tak hloupé kozy jakou hrála Eva Burešová? Ještěže tam byli Veronika Freimanová s Jiřím Lábusem, Aneta Krejčíková a Jaromír Nosek. Jinak bych se na to určitě nevydržela dívat do konce. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vy nás ale zásobujete, pane Zahrádko. Kohák jako profesionální tenista? Ano, ale pokud byl na vrcholu v éře Nastaseho! Postavy střídavě v módech naivní, tupý, proradný a vylitý jak váza a do toho Krejčíková v podivné snaze napodobit způsoby amerických komiček vzešlých z televizních show (tzn. kombinace buranství a ztřeštěnosti). K odpolednímu žehlení přijatelné. Jen pozor, aby vám ve chvílích konsternace něco nevzplálo.. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to o velkej kus horší. Ale v kategorii počinů pana Zahrádky je to asi spíš to lepší. Nebudu tomu dávat odpad, když třeba každej poslední Willisův film je o kus horší. Obsazení není nic světobornýho, což hlavně v případě Jirky lábuse znamená, že jeho roli by zahrál kdekdo. Byli tam asi tři vtipné scény, a i když už zejtra po snídani nebudu vědět, co jsem viděl, tak flusat na to úplně nebudu. 40%. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

Úvodem bych rád poukázal na fakt, že šlo o návštěvu kina asi po 4 letech, v naprosté euforii ze zajištěného hlídání dětí, možnosti rande s vlastní ženou a po dvou sklenkách vína. V sále navíc seděla zřejmě právě cílová skupina, dost možná placená distibutorem za každý projevený smích. Tato podpůrná konstalace vyústila v překvapivou spokojenost s děním (ne už tolik dějem) na plátně namísto očekávaného úprku z kina. Jasně, není to perla české kinematografie, ale nenáročného diváka v podobné situaci zaručeně pobaví. Jen ten soudtrack opravdu dost bolel... 60% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Když Barbora Mottlová natáčela scénu, kdy rozbije cihlou čelní sklo exkluzivního sportovního auta, cihla byla pěnová rekvizita, aby nedošlo k žádnému poškození vozu, „pavouk“ byl na sklo dodělán trikově v postprodukčním studiu. Leč co čert nechtěl, když se Bára nahýbala nad kapotou auta, přezkou na pásku poškrábala lak. (rakovnik)
  • Jaromír Nosek, který v komedii ztvárnil jednu z vedlejších rolí, musel pokaždé dorazit o několik hodin dříve, protože mu maskérky a kostymérky na hlavu naplétaly umělé dredy. (rakovnik)

Reklama

Reklama