Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eliška je hodná holka. Možná až moc. Chybí jí ostré lokty a přebývá slepá víra. O to akčnější je ovšem její volnomyšlenkářská, všeho schopná sestra Ilona. Obě slečny se společně vrhnou do budování rodinného podniku, fungujícího tak trochu “ode zdi ke zdi”, stejně jako Eliščin vztah se samolibým populárním sportovcem. „Má s tebou ten chlapec vůbec vážné úmysly? Po třicítce se hledá ženich dost těžko…“ upozorňuje Elišku její pragmatická maminka. Je tedy potřeba si ujasnit, zda chodí jen Eliška s Petrem nebo i Petr s Eliškou… Případně toho ženicha splašit jinde. To vše za účasti rodiny a přátel, protože problém jednoho je problémem všech. A tak bojuje Eliška o Petra, Richard o Elišku, Klára o Richarda a maminka s tatínkem o blaho všech. Někdy pomůže náhoda, někdy pár facek a někdy prostě jen stačí přestat řešit vztahové problémy s osobou, která s vámi vztah vlastně vůbec nemá… (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další komedii o ženách, které marně hledají chlapa anebo ho mají, ale vlastně nemají. Petr Zahrádka už to zná z Chlapa na střídačku, Zita Marinovová ze Sezn@mky. V podstatě jde pořád o totéž. Kdyby hrdinové uvažovali normálně, asi by byli všichni šťastní. Nemají-li uvažovat normálně, ať je to alespoň vtipné. Ovšem hledat vtip v zoufalství žen je předvídatelné. Krom několika scén, které lehce zavánějí humorem je to bohužel spíš estrádní přehlídka. Jde také o špatně zvolené herce. Jakub Kohák je fajn komediální typ, ale rozhodně nemůže působit jako bývalý tenista. Jaromír Nosek je spíše tak kladnější část, která zastupuje současné vnímání žen a celkové nalazení společnosti na jistou vlnu. Jinak se ale bohužel jedná o ten typ filmu, u kterého za pár dnů, ne-li hned po skončení nevíte o čem vlastně byl. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Romcom neprinasi nic noveho, ale  bude lepsi az si ho pusti divaci za dvacet let s odstupem jako sociologickou sondu. Treba postava esoterika je presna. Pobavila me jeho umelohmotna pritelkyne , nebo rada "stesti hledej ve skrini" ci "mate slecny skutecne malo hodnotnych zazitku", nebo "ten tenista je materialne a spolecensky terno, ale aby nebyl do vetru." Vyhodou filmu je zajimave obsazeni. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Už jenom to, že pro postavu profesionálního sportovce aka playboje byl vybrán padesátník s vizáží vysloužilého bezdomovce (nic proti Jakube) ukazuje jakou cestou se tvůrci vydali. Televizní herci pod televizním vedením. Zápletka tuctová tuzemská vztahomedie, které se momentálně točí…ta vyloženě neurazí…ale jinak nula od nuly pojde. Burešová nebo Salvadore (sám nevím), Mottlová, Lounová, Laffita, Kohák….to mluví samo za sebe. Neříkám, že když se přepnete do módu „nenáročný divák“, nedá se zkonzumovat, ale pod termínem celovečerní film si představuji mnohem víc muziky. ()

JenYu odpad!

všechny recenze uživatele

Ty kráso! Už jsem strašně dlouho neviděla žádnou českou moderní komedii a tohle teda byla síla. Bohužel v negativním slova smyslu. Strašný scénář, žalostný budget, nesympatičtí herci, šablonovitost, přehrávání, totální absence jakýchkoliv emocí, nelogičnost, hrozná hudba atd. I brak na Netflixu má nějakou přidanou hodnotu - např. lokace, tady nebylo zhola nic. Bavil mě vlastně jedině Kohák, pro kterého mám ale slabost :) ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Hlavní téma českých filmů - romantická komedie, kde hlavní roli hraje Eliška, která řeší budování butiku a zároveň své vztahy. Ničím nepřekvapí a bohužel ani moc nepotěší. U těchto filmů se nějaký silný příběh či scénář ani tak moc neočekává, ale moc nepomáhá ani herecké obsazení. Jak se Eliška dostane ke Kohákovi? Proč? Kdo uvěří, že se jedná o bývalého tenistu? Příliš moc přešlapů, které jen maličko zachraňuje bohémská Krejčíková. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • „Kvůli nabitému natáčecímu plánu bylo nutné natočit některé podzimní scény v létě, a naopak letní v listopadu. Produkce tedy na konci srpna svážela ze širokého okolí všechny zežloutlé spadlé listy, které se aranžovaly na chodníky a do zelených stromů. V listopadu se zase suché listy na stromech přestříkávaly nazeleno. Pochopitelně ekologicky nezávadnou barvou,” vzpomíná na úskalí natáčení producentka a také scenáristka Zita Marinovová. (rakovnik)
  • Přestože natáčení filmu mělo původně odstartovat už na podzim roku 2020, tři dny před začátkem bylo zrušeno kvůli narůstající vlně pandemie covid-19. První klapka tak padla nakonec až o rok později. (rakovnik)

Reklama

Reklama