Reklama

Reklama

Ace Ventura 2: Volání divočiny

  • USA Ace Ventura: When Nature Calls (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ace Ventura se uchýlil do buddhistického kláštera, kde se plně oddal meditacím, ale nezůstane bez práce dlouho. Objeví se totiž neodbytný cizinec, který mu nabídne práci a společně s představeným kláštera, který by se svérázného detektiva rád zbavil, ho přesvědčí, aby nabídku přijal. Jde o to, aby v provincii Bonai našel ukradené posvátné zvíře kmene Wačatů, bílého netopýra Šikaku, které měla náčelníkova dcera dostat jako svatební dar. Pokud by se zvíře nenašlo, je útočný kmen Wačutů, z něhož pochází ženich, připraven nevěstin kmen zmasakrovat a do jednoho vybít. Ace nejprve ztropí řadu skandálů v sídle konzula Cadbyho, kde šokuje zdejší bělošskou smetánku, a potom se okouzlen Afrikou vydává do vesnice, aby zahájil pátrání. Setká se tu mimo jiné také s krásnou náčelníkovou dcerou, která na něj má velmi neobvyklou prosbu a přestože jí nedokáže odolat, nezapomíná na své poslání. Brzy se dostane na stopu bezcitnému lovci ohrožených druhů zvířat Quinnovi, jehož havraní pero najde v jeskyni, odkud byl netopýr ukraden. Sleduje ho pomocí velmi rafinovaných metod a pomalu se přes řadu nečekaných nebezpečí propracovává k odhalení skutečného pachatele i jeho nekalých úmyslů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (382)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"Ace Ventura! Detektiv! A vy jste určitě ta figurka z monopolů, že. Děkuju za ty dividendy!", "Dobrý den, moc mě těší - Bomblbý i Tuna, bomblbý i Tuna", "Pane, leze Vám pytel", "Ano. Workoholik. Ta skvrna na vašich kalhotách dokazuje, že si ho oklepete jen jednou. Kvůli práci to neuděláte víckrát.", "Oříšky?Ano,mám je oba tady, ale berte je jako spoluzavazadla", "Je tam! Na křídle! Nějaká věc!"....................... moje hodnocení = 8 z 10. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niektoré vtipy sú na hranici s genialitou. Iné sú za hranicou únosnosti. Je vtipné ako sa perspektíva mení. Keď som bol malý tak som to žral. teraz sa len pousmejem nad Carreyovskými kreáciami. Priemerná komédia, ktorá sa zasekla v čase. Pre súčasného diváka to musí byť niečo nedopozerateľné. Hoci scéna s nosorožcom funguje pre mňa furt. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Promiňte, ale koukaj vám koule !!" ;) No, on hlavně gumovej Jimmie nabuzen úspěchem prvního, nutno říci, že skvělého, bijáku se co chvíli tváří, jako by sežral vlastní kulky.. A druhý Ace Ventura, který v duchu sequelů chce být větší a nabubřele velkolepější, tak bohužel dík tentokrát již neúnosné převaze pasáží s Carreyho übertrapnofrky a mimickou gymnastikou místy jednoho vyloženě irituje.. Škoda velmi dobrých nápadů, Oedekerk není vůbec zlý režisér.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka je oproti jednotke sviznejsia a blaznivejsia. Kadencia vtipov je neskutocna. Aj ked sa nezasmejete na kazdom, tak je ich tolko, ze sa budete bavit od zaciatku do konca. Teda ak mate radi Jimov blaznivy humor. Znova tu dokazuje, ze ma neskutocne gumovy nielen xicht ale rovno cele telo. Struha jednu zabavnu grimasu za druhou. Mojou najoblubenejsou scenou je rozhodne ta s nosorozcom. Pri nej sa zakazdym valam od smiechu na zemi. Mohol by som vymenovat kopu dalsich perfektnych scen, ale len by som zbytocne pokazil zazitok ludom, ktory tuto pecku nahodou nevideli. Jak tu Jim paroduje niekolko filmov z ktorych je najzretelnejsia parodia na Cliffhanger s chudakom myvalom, tak ma napadlo, ze je skoda, ze Jim nikdy nenatocil cistokrvnu parodiu. Hodil by sa na to dokonale. Zo styroch CZ dabingov u mna uz klasicky vedie ten uplne prvy. Takze aj po rokoch to je stale pecka a pre mna najzabavnejsia Carreyho komedia. Stale dufam, ze vznikne trojka aj ked sa Jimovi vraj dvojka prilis nepacila. Co nechapem. 9/10. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Som rád že vznikol druhý diel Ace Venturu v hlavnej úlohe s Jimom Carreym a samozrejme aj so zvieracím osadenstvom. Od mesta sme sa presunuli priamo do africkej jungle aby sme našli Šikaku. Množstvo vtipných momentov ale aj dosť veľa trápnosti ale tá ide s Carreym ruka v ruke. Vo finále ale veľmi dobrá komédia na nedeľné dopoludnie pri ktorej sa dá dokonalo vypnúť. 77% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu se objevuje v podstatné úloze slon, avšak navzdory skutečnosti, že se příběh odehrává v Africe, jedná se o slona indického. (CrownThomas)
  • V severoamerických kinech film nastřádal 108,4 milionu dolarů, součet celosvětových tržeb byl 212,4 mil. (NIRO)
  • Ve scéně, kde Ace (Jim Carrey) zpívá "Chitty Chitty Bang Bang", je přední sklo na autě rozbité. Hned v další scéně je ale celé. (Terva)

Reklama

Reklama