Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtveřice spolužáků, Kyle Broflovski, Stan Marsh, Kenny McCormick a Eric Cartman si vyrazí do kina na nový kanadský film nazvaný Ohnivé prdele. Pokladní jim sice odmítne lístky prodat protože na film, kde se mluví sprostě, mohou jen v doprovodu rodičů, kluci si však hravě poradí. A skutečně film má na městečko zničující dopad. U dětí je sice velmi úspěšný, rodiče však požadují zákaz jeho promítání, protože sprostá mluva se v městečku rozmáhá jako lavina. Další návštěva kina se stane osudnou Kennymu, který si stejně jako postavy ve filmu zkusí zapálit prd. S popáleninami je odvezen do nemocnice, kde však zemře, když mu lékaři místo srdce transplantují bramboru. Zatímco Kenny jako většina lidí skončí v pekle, Stan žárlivě sleduje svou lásku Wendy, která dala přednost jedničkáři Gregorymu a rozzlobené ženy založí sdružení Matky proti Kanadě. Vylákají hrdiny sprostého filmu Terrance a Phillipa na talkshow, kde jsou oba vzápětí zatčeni. Kanada vznese protest, ale protože jí to není nic platné, vybombarduje dům klanu Baldwinů. Spojené státy jako odpověď vyhlásí Kanadě válku a ministryní války jmenují Kyleovu matku, která stojí v čele hnutí Matky proto Kanadě. Armáda útočí na Toronto, Kanaďané žijící v USA jsou internováni v koncentračním táboře štěstí a vzájemná roztržka se mění ve světovou válku a Satan se těší, že se konečně ujme vlády. Stan, Kyle a Cartman však mají plán jak zachránit svět. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (607)

LihO 

všechny recenze uživatele

Grafické spracovanie filmu je rovnako slabé ako je tomu v seriáli South Park, ale to je len drobný nedostatok, ktorý si popri perfektných hláškach a skvelému, trochu chorému, humoru ani nevšimnete. S pôvodným dabingom je to v pohode, ale s českým dabingom je to pecka. Počas toho filmu, sa jednoducho nedá nesmiať :D ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Bylo to v létě. Byl pěkný teplý večer, tak jsme si s klukama řekli, půjdeme do letního kina. Tak jsme tedy šli. Banda puberťáků natěšená na South Park, zkuste si to představit :). Když jsme přišli do kina, bylo vidět, že tento zajímavý film přilákal spoustu lidí. Kino bylo téměř plné a já si pomyslel, Češi zkrátka mají rádi když se mluví pěkně od podlahy. A taky že jo. Při začátku Pekla na Zemi bylo v kině ticho jako v hrobě. Není se čemu divit, první scéna odhaluje Stana jak se prochází městečkem a zpívá roztomilou dětskou písničku. Pak se on a jeho kamarádi rozhodnou jít do kina na Ohnivé prdele. Už při Terrencovi a Fillipovi se ozýval v kině smích, ve vzduchu bylo veliké napětí. To hlavní teprve mělo přijít. Pak jako by kino vybouchlo. Stačila k tomu prostá přeměna slušných kluků v totální burany. Od té chvíle se smích nezastavil a mě při odchodu z kina pořádně bolelo břicho....i když seriál je zřejmě lepší, tohle prostě taky stálo za to. Tolik sprostých slov v jedné minutě nedokázal pravděpodobně vyprodukovat žádný jiný film. A pak taky ten soundtrack, ten je lahůdkou. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Film peklo na zemi v podstatě ani není film, jen pár dílů South Parku. slepených dohromady, obohacených o pár příšerně nevkusných a sprostých písní přesně tak, jak to máme rádi... No i když "rádi"... Já preferuji raději South Park bez písní, rozhodně nemyslím, že by muzikálová čísla byla na Peklu na Zemi to nejlepší... Přesto je South Park slušná zábava, i když třeba Family Guy ukázal, že to jde vtipněji i bez vulgarit, South Park je alespoň v tomto originální a nebere si servítky... Tudíž díky za to. 7/10 ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

South park se pro mě stal značkou, která nikdy nezklame! A je úplně jedno jestli se jedná o rovinu filmovou, herní, či úplně jinou. Ale zpět k ději. Postavy se navrátily ke svým kořenům, kdy jsou zcela určitě nejzábavnější. K tomu jako velký bonus se zde setkáme s perfektní a velice vtipnou příběhovou satirou za doprovodu chytlavých a do detailu propracovaných písní. PS: Dílo lze shlédnout několikrát a nikdy neomrzí. 90% ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Funguje to jako několik epizod South Parku dohromady. Funguje to i jako muzikál. Funguje to zkrátka po všech směrech. I co se týče seriálu jako takového, protože tehdy většinou epizodické zápletky nebyly nic extra, tohle však bylo kvalitně meta a vtipné zároveň. Nesmrtelné stejně jako některé hlášky v něm a stejně jako Kenny. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (25)

  • Dabérka ženských postav Mary Kay Bergmanová (Liane Cartman, Sheila Broflovski, Sharon Marsh, Wendy Testaburger, klitoris) spáchala sebevraždu pár měsíců po uvedení filmu z důvodů dlouhodobých psychických potíží. (Philoun1)

Související novinky

Další peklo na Zemi

Další peklo na Zemi

23.11.2008

Televizní South Park spěje ke svému konci. Trey Parker a Matt Stone sice mají podepsané smlouvy až do roku 2011, ale už teď pomýšlejí na stylové završení úctyhodně dlouho běžícího kresleného seriálu.… (více)

Pekelná a prokletá pokračování

Pekelná a prokletá pokračování

05.02.2007

Většina lidí, která tvrdí, že americký film je v krizi, svou tezi argumentují výčtem všemožných adaptací, předělávek a pokračování. Aby měli takoví jedinci na co nadávat a čím argumentovat i v… (více)

Reklama

Reklama