Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

cariada 

všechny recenze uživatele

Téntokrát nejede skupina mladých kamarádů někam na víkend, ale skupina věznů jede uklízet schátralý hotel. Už to samo o sobě je blbost nebot by to neuklidili , ani do soudnýho dne (8 pater) k tomu je hlídají jedna ženská a chlápek co přišel při akci o ruku a tak má protézu. A v hotelu je stará žena co to tam má na starost. Skupina 8 věznů je od začátku naprosto nesourodá a dělají jeden problém za druhým. Pak se polovina v noci vydá do horních pater si vrznout, další část chce zdrhnout a zbytek hledá poklad. To , že tam nejsou sami je snad jasné a tak jednoho po druhém jakýsi magor masakruje, bere si jejich oči a dává si je do sklenic s vodou. Dějově nic převratného, ale přece dobře koukatelné, Kdo bude ten štasný nakonec je taky skoro jasný od začátku aspoň ta ženská část. Celkově se to dá hodnotit jako slušnou vyvraždovačku s dobrou atmosférou i nápadem. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak tedy navzdory obecnému nevýraznému hodnocení tohoto filmu jak na csfd, tak na imdb, musím uznat, že tohle byl slasher, který se mi opravdu líbil (a to nemám slahery jako horrorový subžánr příliš v lásce a opakuju to v komentářích stále dokola ...). Tento má však i jisté prvky exploitačního násilí a je to vlastně akce od začátku do konce. K filmu jsem se dostal vlastně až po 3 letech od jeho natočení a kdyby tady nebyl excelentní Fritt vilt 1 a 2, byl by to jeden z nejlepších slasherů, jaké jsem za poslední rok viděl (polárník a Norsko však proti této řežbě přece jen vítězí ...). Ono už špičkové na filmu je PROSTŘEDÍ! Já nevím jak ostatní, ale to prostředí starého baráku je do detailu promakané, to přece musíte vidět!! Źádný záběr není odfláknut, každá místnost, každý záběr je plný detailů, všechno krásně ponuré, hnusné, plesnivé až živé ... prostě jen toto muselo dát tvůrcům velkou práci a já to oceňuju, navíc to výborně dotváří atmosféru. Za další je důležité zmínit zabijáka ... Nejsem na tradice a tak mi obří hovado bez masky vůbec nevadilo. Masku prostě k slasheru nepotřebuji. Zabiják nevraždí jedním nástrojem, což je přežitek, ale vším, co je zrovna po ruce a hlavně také vydloubává oči za živa. Důvod jeho chování je dost slušně psychologicky podán (neříkám že bezchybně a perfektně, ale na druh filmu - zábavný slasher - hodně dobře), mnohem třeba lépe než ubohý Zombieho paskvil v Halloween (2007). Černobílé záběry na zabijákovu minulost jsou super. Jinak se nejedná o takové to "tajemno, někde tady je, třikrát na někoho bafne debilní kamarád a po čtvrté teprve přiletí mačeta", což absolutně nesnáším. Tady prostě více jak 2 metrový (i ve skutečnosti) zabiják jde na věc a my víme, že to je on a klidí se všichni od policisty až po myši v domě... a je jen otázka, kdo kam uteče a kam se schová. Ke všemu tomu, co jsem dopodrobna popsal musím vypíchnout ještě špičkové triky, gore, násilí, akci (AKCI - rychlé, akční, dynamické, brutální, ...), atmosféru a docela v pohodě partičku obětí, které si mé sympatie docela získala, i když ne nějak výrazně, ale také mi nebyly úplně lhostejné. Prostě opravdu parádní superakční slasher jakých je jen málo ... ()

Reklama

stOKYi odpad!

všechny recenze uživatele

Ako niekto môže takéto bezduché kraviny natáčať nepochopím.. a čo ešte viac nepochopím ako môže taká maximálna filmová degenerácia zarobiť 18 milionov dolárov + niekoľko miliónov za predané DVD. Ľudia sú asi naozaj hlúpi ak pozerajú filmy ktoré sú úplne predvídateľné a to čo náhodou nieje predvídateľné tak je maximálne nezaujímavé, po prípade sme to videli už v 100kách iných filmov. Ale čo sa čudujem, v dnešnej dobe scenár filmu asi tvorcom veľa nehovorí. Tí sa asi nedržia Zinnemannovho hesla že "na filme je najdôležitejší scenár, scenár a scenár a ostatné je už iba na poriadné vykreslenie už zase len spomínaného scenára" ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Parta teenagerů je sice skutečně na odstřel a pravděpodobně u vás nevzbudí největší sympatie, ale ruku na srdce, komu to vadí? Aspoň vám jich nebude líto, až je Glen Jacobs rozpáře, přetrhne, zmáčkne nebo roztrhá. A o to přeci jde - o poetickou vyvražďovačku a té se dočkáte. Kusy masa a hektolitry krve stříkají na tmavě zahalenou obrazovku a vy utíkáte spolu s dalšími obětmi schovat se do dalšího nelogického kouta. Takže nevidím důvod, proč nedat průměrné 3 hvězdičky, které si tenhle filmík zaslouží. Navíc si užijete pár vrcholně nechutných scének a i nějaké to pěkné nahé tělíčko se mihne šerem... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak začátek je fakt brilantní, po něm sem byl na tenhle film natěšenej jak číňan na rejži, protože se v něm sešlo hned několik aspektů, který na hororech mam rád a to neskutečná brutalita, skvělá atmosféra a neprosto a totálně super drsnej drtič, kterej se svojí sekerou seká všechno co de, to jak tam jednou ranou naporcoval toho flojda bylo prostě super. Bohužel dál už se film odvíjí tak trochu zaběhnutým systémem béčkových vyvraždovaček, sice o brutální a pekelně drsný scény stále neni nouze a to i když moje milovaná sekera už neni moc používaná, takovej hák taky neni špatnej. Nicméně už to vyvražďování prostě nemá takovou šťávu a jde to od 10 k 5ti a závěrečná pointa je slaboučká. Takž nakonec musim bohužel konstatovat, že je to sice pěkně drsná, ale dost průměrná vyvražďovačka, která nevyužila velkej potenciál co měla na začátku ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Pracovní název filmu byl Eye Scream Man, později se uvažovalo o pojmenování The Goodnight Man, nakonec však zvítězil See No Evil. (Terva)
  • Všechen prach a mouchy byly přidány do filmu digitálně pomocí CGI. (Polgedney)

Reklama

Reklama