Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by se mi líbil: a) kdyby mi bylo dvanáct (mně ani tak ne), b) kdybych si přála být typická americká teen-blondýna, c) kdybych se rozplývala nad klukama jako je Chad Michael Murray (nic proti němu). Nemůžu si pomoct, ale v rámci tohoto žánru můžu snad jen "Mezi námi děvčaty", "Deník princezny" (pouze první díl) a "Co ta holka chce". ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Od tohohl filmu jsem čekala jedině to, že se pěkně zasměju nad jeho stupidností. Pár slabších míst tam sice bylo, ale jinak byl příjemný. Nic objevného - kdo by to ovšem od další verze Popelky čekal, ale šlo to a nebylo to extrémně hloupé. Snad jen se ten příběh dal trochu štavnatěji vyždímat, ale to už bych snad chtěla moc... ()

Reklama

depony 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak se s tím vypořádat. Místama vtipné, hlavní představitelé půvabní a "charismatičtí", padouši škaredí a hloupí ... u romantických komedií s dobrým koncem brečím ani ne tak na tím šťastným koncem, ale nad tím vykonstruovaným a pokaždé stejným závěrem. Sam coby Popelka si nechal doslova s*át na hlavu, střední školu, kde studenti servírku považují za póvl bych nechal od základu opakovat základní školu. A naprosto chápu to horko :) to tady dělá s lidma divy:)) ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Nejdříve mi film přišel docela fajn. Měl prostě poukázat na trápení jedné holky kterou všichni považují za nicku. Jenže film i přes tento fakt začal být strašně otravný. A navíc mi příšel debilní konec, ale ani ne tak proto že by byl prostě debilní, jen se k filmu vůbec nehodil. Dokonce ani logicky ne. !!SPOILER!! Takže třeba naše "moderní Popelka" vynadá nejhezčímu klukovi ze školy že jí říkal jak jí má rád a nakonec se jí jen vysmál, ale hned potom co se ten samý kluk rozhodne skocčit se zápasem tak se mu "Popelka" ovyne kolem krku a konec? Happy end? ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí ukázek jsem předpokládala trapnou a nablblou slátaninu. Tak hrozné to ale není, oba hlavní představitelé jsou fajn a docela jim i věříte tu chemii mezi nimi. Bylo by to bomba, kdybych byla třináctiletá holka. Scénka s tanečkem v zahradním altánu se povedla (ta písnička je mimochodem "I´ll Be" od Edwina McCaina). ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Na konci internetové přezdívky Hilary Duff je číslo "818. 818", což je kód oblasti San Fernando Valley, kde se film odehrává. (HappySmile)
  • Umělé nehty Jennifer Coolidge musely být přichyceny páskou, protože je alergická na lepidlo. (HappySmile)

Reklama

Reklama