Reklama

Reklama

Vzestup Želv Ninja: Film

  • USA Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Děsiví tvorové z jiného vesmíru rozpoutají na Zemi peklo a želví kluky čeká zkouška, která pořádně prověří jejich tajemné nindžovské schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

drackula 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku mi vadila tá infantilnosť a uletenosť, ale postupne sa príbeh vyvíjal a tieto prvky už neboli tak časté a intenzívne. V závere by som pokojne niektoré scény označil za hororové. Nemám napozeraný Nickledeon seriál a tak mi asi nejaké súvislosti ušli, ale bola to vcelku pozerateľná akčná jednohubka. Taký korytnačí terminátor pre deti. 60% Netflix ()

Namefar 

všechny recenze uživatele

Želvy jsou moje srdcovka. Myslím že to bylo nekdy v 90' kdy je vysilala CST. Jedno moje já, by uvitalo konzervativnejsi pojeti. To druhé ja je vděčné za kazdy pokus ktery alespoň za něco stojí. Když si zvyknete na April, Trisku a  zelvy které nejsou jedna jako druhá, tak je to super barevná akční podívaná. Mate pravdu za plný počet hvězd to není, ale za jednu taky ne. ()

Reklama

stromtrupr13 

všechny recenze uživatele

Vidím spoustu lidí si stěžovat na animaci a designy postav. No za mě byla animace, art style a designy postav naprosto super. Líbilo se mi provedení akčních scén, které vypadaly spíše jako anime než západní animace. Choreografie byla zábavná a dobře udělaná. Světlá a hravá paleta barev všemu vdechla život a moc dobře se na to koukalo. Seriál, na který tento film navazuje, jsem neviděl, nicméně to nic moc neubralo z příběhu, až na jednu otázku a to je proč mají mýtické schopnosti, to ale nijak filmu neubírá a pokud jste schopný přijmout ten fakt, že to tam prostě je, tak o nic nejde. Dále se mi líbili výrazy postav a jak hrozně živě vše vypadalo, animátoři si vážně pohráli s jejich gestikou a mimikou. Dobré byly i hlavní postavy filmu, naprosto atipické od klasických TMNT, každá želva má mnohem jinou a výraznější osobnost a celkově to filmu dost pomohlo. Přiběh a ani témata nejsou nové, ale jsou podané dobrým způsobem a nenudí. V některých momentech jsem si i dokonce řikal, jak porazí tyhle šílený záporaky a jak sami zvládnou přežít a to jsem od tohoto filmu nečekal. Bylo jasné že bude happy ending, je to určené pro mladší publikum, ale to jak to želváci zvládnou byla celou dobu poměrně záhada. Humor v tomto filmu byl celkem fajn, za břicho jsem se nepopadal, ale parkrát jsem se pousmál. Také se mi líbili místy skoro až hororové prvky, které filmu dodali dramatičnost a napjetí. Bohužel ne všechno je růžové. Hlavní neduha jsou samotní záporáci. Vesmírny cosi, co chce zničit Zemi, protože proč ne. Nějaká emotivní hloubka u nich není, jejich ideologie je jednodimensionální a charakter je na stejné úrovni. Moc nemusím celkově záporáky, které když hlavní hrdinové neporazí, celej svět skončí v plamenech, kvůli Marvelu a DC je tohle v posledních letech neskutečně ohrané a je v tom menší citová vazba, než když máte antagonistu co má nějaké osobní spojení s protagonisty. Ale to je tak asi vše, kromě nezajímavých, nudných záporáků a lehce ohraného příběhu, jsem si tento film užil a myslím si, že to rozhodně není ani zdaleka tak špatný, jak většina lidí zde píše. ()

Caesarion 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo šílené a maximálně zábavné. Nemůžu si pomoct. Za mě totální randál.  A ne moc vhodné pro opravdu malé děti. Absence trhače ok. Tím se otevřela cesta Krang oponentovi co smazl, všechny ostatní Krangy před ním a ukázal skutečně hnusně zlí potenciál svých schopností ovládnout svět. Všechno co bylo k vidění před tím se změnilo v bizár, ale díky tomu je to naprosto vynikající. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele

Nové Želvy z Netflixu navazují na seriál běžící mezi lety 2018–2020. Pokud jste ho stejně jako já neviděli, stačí vám vědět dvě věci: Trhač byl poražen a Želvy teď mají cool upgrade v podobě mystických zbraní. Tím veškeré klady končí. Nevím, komu je tenhle film určený. Dítěti bych ho nepustil, na to je po celou dobu moc ponurý, beznadějný. Sice často problesknou vtipy jak ze SpongeBoba, jen tu prostě nejsou srandovní. Ono totiž NIKDY není ok začínat biják tím, že necháte umřít oblíbené postavy! To člověka totálně zmrazí. Přidejte k tomu spoustu slz a hotovo, fakt se po pár minutách cítím nabuzený do dalšího sledování... Pláče je zde celkově nemálo, a jde o ten druh falešného vynucování emocí u diváka. Upřímně, za žádnou cenu bych nechtěl, aby bylo moje dítě smutný kvůli takovýhle sr*čce. Hodně se změnila většina postav. Leonardo bývá tradičně moudrým lídrem, Rafael naopak neřízenou střelou. Z nějakého důvodu jim tady jejich charakter prohodili. Jo, chtěli ukázat, jak Leo jakože dospěje do své role v týmu... ale proč? A co pak bude s Rafaelem? Dostane ránu do hlavy, která mu změní osobnost? Leo má v sobě navíc i hodně z Michelangela, což už vůbec nechápu. Jedinečnost každého z bratrů se tím maže (aspoň, že Donatello zůstává sám sebou). Nelíbí se mi totální proměna April. Je to dost ikonická ženská hrdinka, takže alespoň nějaké vizuální parametry mohly zůstat zachovány. Teď připomíná spíš Irmu z původního seriálu. Ostatně ono tu na celé animaci není nic pěkného, snad jen akce s mystickými zbraněmi vypadá skvěle (a vzpomenete si při ní Strážce vesmíru). Jinak je prostředí komplet tvořené tmavým fialovo-černým bordelem. Přistupoval jsem k těmhle Želvám s otevřenou myslí, upřímnou zvědavostí, mladistvým elánem:)) Zajímalo mě, v jaké kondici moji dávní oblíbenci aktuálně jsou. Ale teď si připadám jako grumpy old man, hrozící holí grázlům, kteří tuhle bídu vyrobili!:)) Hodnocení: 2/10. PS: Mé další recenze (i na knihy a na komiksy) najdete na Instagramu, profil instageek_cz :) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama