Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý člen zvláštních jednotek armády USA Chris Vaughn (Dwayne "The Rock" Johnson) se vrací do rodného města, aby ve svém životě pokračoval tam, kde ho přerušil pro vojenskou kariéru. Kdysi idylické místo nachází drasticky změněné - v ulicích vládnou násilí a drogy. S roztrpčeným, pomstychtivým Chrisem se do města znovu vrací zákon. Na to, aby dal věci znovu do pořádku, potřebuje partu odhodlaných chlapů i svůj tvrdý vojenský výcvik. Jemu samotnému stačí nástroj tak prostý a pádný, jakým je pořádný kus dřeva... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Že to bude easy film som čakal, ale že to bude tak tupo napísané to ne. Chvíľami som mal pocit, že sledujem pilot k Norissovmu Walkerovi. Verím, že pre tých, ktorí si v mládi nenašli svojho chrabrého hrdinu, naivne zásadového, paradigmatické stelesnenie dobra so širokými ramenami, je toto dobrá voľba. Tak ako ja nedopustím na Seagalovky. Len už chcem za tie roky aj nejaký ten bonus, keďže je to stále o tom istom, len tvár spasiteľa sa mení. The Rock si zaslúži viac Peterov Bergov a nula Kevinov Brayov! 15% ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Dvacet minut se nic neděje, pak ho zřežou. Za dalších pět minut se dá do kupy a jde jim nakopat zadky. Je obviněn, ukáže porotě svou zjizvenou muskulaturu, vyhraje, stane se šerifem a znovu nastolí klid a mír ve zdejší krajině. Ne, to není vyzrazení pointy, to je vyzrazení něčeho mnohem závažnějšího – míry debility tohoto filmu. A ano, i takhle krátký film může nudit (90 minut i s dvěmi reklamami). Díky Knoxvillovi to místy navíc připomíná Jackass, což je vlastně jediná pozitivní stránka věci. Takže takhle ne Rocku, takhle ne. Mohl by ses brzo dostat tam, kde skončil Seagal a jiní „akční hrdinové“. 40% Zajímavé komentáře: kleopatra, Jeržik ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

v prvom rade je tento film dôkazom, ako sa v hollywoode zneužíva asi na marketingové účely staré známe "podľa skutočných udalostí"; ak opomeniem tento fakt a nebudem sa v autenticite a vernosti filmového príbehu jeho predlohe v skutočnosti, ostáva priemerný oddychový akčný film, ku ktorému nemám nejaké extra výhrady - scenár jasný a priehľadný so všetkými žánrovými klišé, ktoré tam majú byť, ale od takéhoto kúska treba vedieť, čo čakať a ak je človek pripravený, tak sa môže aj celkom príjemne zabaviť; pozoruhodné je, že pri tomto filme som si uvedomil, ako diváci zrejme stále prahnú po akčných hrdinoch - arnold a sylvester sú už v starom železe, bruce už tiež presedláva na iné role, no vystriedala ich nová generácia - tak tu máme The Rocka, Vina Diesela, Jasona Stathama . . . tento žáner bude asi stále populárny; ()

heyda 

všechny recenze uživatele

No co k tomu říct. Scénař jednoduchý, myšlenka filmu nikterak převratná, ale tenhle film drží nad vodou perfektní Dwayne Johnson, který ani nemusí mít výraznou mimiku, stačí když vezme do ruky kus klády a sjedná si ve svým rodným městečku pořádek. Za ty docela přesvědčivé bitky dávám 3 hvězdičky. Jinak já osobně bych vznik u tohoto filmu viděl tak na rok 1991. Nu což, jednou se na to dívat dá. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

You're wrong. This is my town. Párádní akční film, ale moc decentní. Není to ono, ač mám Walking Tall dost rád (mimochodem viva Johnny Knoxville), chci vidět Rockův potenciál využitý naplno. Dejte už konečně Rockovi pořádný zbraně a pořádný důvod zabíjet!!! Než vám z něj vyroste padesátník sakra.... Jestli se to stane budu se mlátit metrovým kusem dřeva do hlavy. Ne každý na to totiž pak má jako Stallone. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (20)

  • Protože ve filmu hrají klíčovou roli fyzické střety hlavního hrdiny s jeho osudovým protivníkem Jayem Hamiltonem, bylo důležité obsadit do této role herce, odpovídajícího silou a schopnostmi Dwayneu Johnsonovi (Chris Vaughn). Ideální volbou se ukázal být Neal McDonough, který si v mládí vytrénoval fyzičku coby hvězda baseballového týmu Syracuse University. (duklak2)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama