Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole (Chris Evans) se bezhlavě zamiluje do tajemné Sadie (Ana de Armas), ale pak zjistí, že Sadie je tajná agentka. Než se stihnou rozhodnout pro druhé rande, jsou Cole a Sadie zapleteni do mezinárodního dobrodružství s cílem zachránit svět. (mikki089)

Videa (4)

Trailer

Recenze (129)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa to hodnotí. Nie je to taká ukrutná nuda ako Red Notice a ani to nevyzerá tak hnusne ako Gray Man, ale na špiónske klasiky, ktorými sa to inšpirovalo (nech si každý doplní, čo má napozerané), sa to absolútne nechytá. Chémia medzi hercami funguje dobre pokiaľ na seba len hádžu pohľady, ale akonáhle otvoria hubu, tak vypúšťajú tie najväčšie sračky aké si viete predstaviť. Áno, pôsobí to tak nepríjemne grobiansky ako som napísal a zakaždým to zničí atmosféru. Dialógy sú katastrofa a trpel som celý film. Zápletka je tiež mizerná a všetci sa tam len honia za tajomným kufríkom. Cameo výstupy sú tiež podané mizerne tým jak si ich skoro všetky vyplytvajú behom krátkej chvíle. Jednu hviezdu dávam za nádhernú Anu a druhú za fragmenty akcie, ktorá je síce vo veľkom digitálne upravovaná, ale cítiť v nej reálny kaskadérsky základ, takže občasné fragmenty pôsobia ok. Hlavne som dnes videl digiomalovánku Antman 3, takže aj to málo nejakej reálnej akcie je v dnešnej dobe zázrak. 3/10. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Zatím spolu, zatím živý s lehkým nádechem Pravdivých lží. Film ve stylu Red Notice, do kterého další streamovací platforma nasypala mrdu peněz, sehnala skvělé herce, výtečného režiséra a všichni v takovém pohodovém klidu bez žádných ambicí či invence došli k neskutečnému balíku peněz. V každým případě to má místy geniální pasáže, např. akce s autobusem doplněná o píseň My Sharona je skvělá, Evans hraje natvrdlého jelimana co se připlete do špionáže s grácií, Ana De Armas je doslova bohyně a jednoznačně nejpíchatelnější ženská na planetě, chemie mezi nimi je solidní, kadence hlášek veliká a pokud jde o kontaktní souboje a akci je odvedená dobře, bohužel nepochopitelně v ratingu PG-13. Kdo kurva má dneska potřebu točit akční film na stream v tomhle ratingu??? Ghosted je stejný generický film jako Red Notice, jednoduchá zábava která by mohla mít mnohem navíc, občas zabolí zeleným platném a nepochopitelně nemá krvavé scény. Plus jí chybí Ryan Reynolds, on tu teda taky je, ale asi v nejhorším respektive nejnudnějším cameu kariéry. Tyhle filmy jsou jaké jsou a takové kňučení Verbala je vtipné, jen ne asi tak, jak by si přál. Tyhle filmy mají jediný účel, vydělat hromadu peněz na pubertálních dementech a pobavit u nedělního kafe, pičovat jak kokot je zbytečný. Nebýt PG akce jebnul bych tomu pohodovou čtyřku. 60%. V každým případě Apple potvrzuje, že na trhu je nejslabším hráčem. Co taky chcete od výrobce předražených sraček pro pózérské kretény. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slovo sterilní má mnoho významů, jako například neplodný nebo jalový a přesně takový je Ghosted. Film, který jako by vznikl sám, bez lidského přičinění. Není zde nic, co by opravdu fungovalo. Chybí chemie mezi hlavním duem, Evans je trapný než vtipný, Armas pěkná ale prkenná. Akce nevýrazná a zabalená do příšerného CGI. A příběh ani nemluvě. Víme, že daná premisa fungovat může (Pravdivé lži, Pan a paní Smithovi) ale Fletcher buď není dobrý režisér, nebo si s danou látkou vůbec nevěděl rady. 30% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Naprosto nenáročný biják, který celou dobu táhne ústřední dvojice Cris Evans a Ana de Armas. (jak Evanse nemám ráda, tady se mi líbil). Jistě, jde o plagiát všech možných filmů na toto téma, ale myslím, že tvůrcům nešlo ani tak o originalitu (konce konců účast Ryana Rodneyho Reynoldse je toho důkazem), jako o zábavu. A tu divák dostal, jednoduchou, ne moc chytrou, přiměřeně vtipnou, ale dostal. Není to film, který by si jeden pustil víc, jak jednou za 10 let, ale pokud máte náladu na nějaký středně akční odreagovák, pak  dobrá volba. Za mne 55%. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Obdivuhodne nezvládnutý pokus o veľkofilm od inak schopného tvorcu. Tuctová a rutinne zrežírovaná špionážna zápletka je pritom tým najmenším problémom a ani mimoriadne fádny vizuál či žalostne priemerná akcia nie sú vo výsledku tým najhorším aspektom. Tým je totiž neexistujúca chémia medzi nie najlepšie stvárneným ústredným duom, ktorú ešte slušne vystavaný romantický úvod dokáže maskovať, no čím viac sa dej posúva k akčnej komédii, tým ťažkopádnejšie a nevierohodnejšie pôsobí vývoj ich vzájomného vzťahu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA) a Washingtone (District of Columbia, USA). Scény v pohorí Khyber Pass boli natočené v Novom Mexiku. Natáčalo sa od februára do mája 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

10.06.2023

Režijní duo John Francis Daley a Jonathan Goldstein (Noční hra, Bláznivá dovolená) letos potěšilo a dost možná překvapilo celou řadu diváků díky svému nejnovějšímu snímku Dungeons & Dragons: Čest… (více)

Reklama

Reklama