Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole (Chris Evans) se bezhlavě zamiluje do tajemné Sadie (Ana de Armas), ale pak zjistí, že Sadie je tajná agentka. Než se stihnou rozhodnout pro druhé rande, jsou Cole a Sadie zapleteni do mezinárodního dobrodružství s cílem zachránit svět. (mikki089)

Videa (4)

Trailer

Recenze (129)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre Anu de Armas nevhodná rola. Tá môže akurát tie kukadlá vystrkovať, alebo robiť predfajčiarku Ben Affleckovi, lebo ten aj tak utečie za Lopezovou, keďže má rád omietku, ale akonáhle sa Armas ocitne v polohe agentky a držiteľky silnej palnej zbrane, je tá poloha smiešna. Film sa chce podobať na niečo ako Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive, ale nie je dobre zrežírovaný a scenár napísal asi nejaký čínsky bot. Človek sa ale nemôže čudovať, že sa na takúto blbosť podarilo angažovať veľké mená. Tu to bola nevyhnutnosť. Ak máš zlý film, potrebuješ veľké mená. A ľudia už zaplatia. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa to hodnotí. Nie je to taká ukrutná nuda ako Red Notice a ani to nevyzerá tak hnusne ako Gray Man, ale na špiónske klasiky, ktorými sa to inšpirovalo (nech si každý doplní, čo má napozerané), sa to absolútne nechytá. Chémia medzi hercami funguje dobre pokiaľ na seba len hádžu pohľady, ale akonáhle otvoria hubu, tak vypúšťajú tie najväčšie sračky aké si viete predstaviť. Áno, pôsobí to tak nepríjemne grobiansky ako som napísal a zakaždým to zničí atmosféru. Dialógy sú katastrofa a trpel som celý film. Zápletka je tiež mizerná a všetci sa tam len honia za tajomným kufríkom. Cameo výstupy sú tiež podané mizerne tým jak si ich skoro všetky vyplytvajú behom krátkej chvíle. Jednu hviezdu dávam za nádhernú Anu a druhú za fragmenty akcie, ktorá je síce vo veľkom digitálne upravovaná, ale cítiť v nej reálny kaskadérsky základ, takže občasné fragmenty pôsobia ok. Hlavne som dnes videl digiomalovánku Antman 3, takže aj to málo nejakej reálnej akcie je v dnešnej dobe zázrak. 3/10. ()

Reklama

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Když zrovna Kapitán Homorika [kurva, oni tam jsou oba dva, ten vtip potom ztrácí pointu]. Tak jinak.. když zrovna Kapitán NegroAmerika nezachraňuje s mluvícím mývalem nebo přerostlým ibiškem půlku kosmíru, nebo nemá kolosální bitku se špínobublou, nebo náhodným poletujícím objektem typu asteroid, co by vyhladil veškerý živý druh na zeměkouli, tak pěstuje květiny, a naše dívka neznámá, neboli v přírodopisu taky zvaná emancipaška, bojovná žena bez vaječníků, co zachraňuje prdel ňoumovi chlapovi, takže krásně vyšitý námět třeba pro matku na mateřské, nebo kulturně obohacují ženu domácnosti u žehlení tepláků, nebo takovou sestřičku v domově důchodců u vytírání prdele těžkotonážní velryby, jic by to určitě potěšilo, ale pro honiče nudy, který si chce jen zabít pár nevýznamných hodin, jen aby se zbavil faktu, že zítra musí zase makat dvanáctky v uhelnatým dolu, ale už z plakátu jde vycítit ledatak velký okousaný jablko. Film pochopitelně přiřazený k odpadkovému koši, ale musím pochválit Ana de Armas, že se z něčeho jako Knocks, Knocks.. [který jsem vočnul před rokem..] dostala až sem. Nemyslím do bodu tohoto škváru, ale do bodu kdy už má na hereckých růžích vystláno. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná záležitost, kde mě překvapivě bavil více romantický seznamovací úvod než to, co následuje potom. Postavy jsou sympatické, Anička je zkrátka boží, humor je spíš ucházející, ale nenudí to, hodně potěšily camea a akce je za mne PG-13 rutina, která neurazí nenadchne. Zkrátka film na relax, který ničím nevybočuje, ale nevadil mi. 5/10. ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se, prostě mi to sedlo. Není to bůhví jaký majstrštyk, to ani omylem, ale bez nápadu to taky úplně není. Tvůrcům bych o hlavu ale omlátil Evansovo astma, které je naprosto zbytečné a v průběhu filmu vyšumí do prázdna... Řekl bych, že hlavní trio se při natáčení bavilo a je to z obrazovky poznat. Chtít v dnešní době od akčních komedií nějaký nový prvek je stejné, jako chtít od Netflixu seriál bez agendy... To prostě nejde... :) Nenáročná, líbivá jednohubka s několika povedenými a jedním (RR) na pilu tlačeným cameem... za deset let se na to klidně kouknu znovu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA) a Washingtone (District of Columbia, USA). Scény v pohorí Khyber Pass boli natočené v Novom Mexiku. Natáčalo sa od februára do mája 2022. (Arsenal83)
  • V záverečných scénach sú na osvetlenie budovy úmyselne použité farby Ukrajiny. (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

10.06.2023

Režijní duo John Francis Daley a Jonathan Goldstein (Noční hra, Bláznivá dovolená) letos potěšilo a dost možná překvapilo celou řadu diváků díky svému nejnovějšímu snímku Dungeons & Dragons: Čest… (více)

Reklama

Reklama