Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole (Chris Evans) se bezhlavě zamiluje do tajemné Sadie (Ana de Armas), ale pak zjistí, že Sadie je tajná agentka. Než se stihnou rozhodnout pro druhé rande, jsou Cole a Sadie zapleteni do mezinárodního dobrodružství s cílem zachránit svět. (mikki089)

Videa (4)

Trailer

Recenze (129)

HAL 

všechny recenze uživatele

Že se na place v Hollywoodu fetuje je docela normální, ale že by na nějakém place všichni fetovali chloroform, to je snad poprvé. Jeden z nejnudněji a nejlaciněji natočených akčních filmů ever, s humorem takové inteligence že musí urážet každého kdo už nechodí na první stupeň základní školy... což je trochu paradoxní vzhledem k tomu že bodycount tu jde snad do desítek a pro děti to tak úplně asi není. Dexter Fletcher je cucák co zprasil už Bohemian Rhapsody, takže tohle moc nepřekvapuje... ale dost mě děsí že teď má točit i třetího Sherlocka Holmese s Downeym. Takového filmu je na něj vážně škoda. 4/10 ()

slord 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive, ale v slabšom prevedení a bez niečoho extra navyše, Dexter Fletcher vo mne vyvolal očakávania no bohužiaľ tie sa nesplnili a vlastne jeho rukopis som v tom ani nezaregistroval. Napriek tomu som si to v celku dokázal užiť, a to hlavne vďaka duu Evans & Armas, ktorí mali celkom fajn chémiu, vo filme je aj pár prekvapivých cameí, ktoré vedia aj pobaviť. Čo sa týka akcie, tak mi neprišla nejaká výrazná, ale svoj účel splnila a bola celkom prehľadná. Je to dosť predvídateľné, záporáci sú slabí, čoskoro mi to asi vyprchá z hlavy, ale ako jednohubka to neurazí. 5,5/10 ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

generický a celkem předvídatelný romantický akčňák, u kterého ale bylo už z traileru jasné, že nepůjde o žádnou revoluční záležitost, ale spíš o zábavnou jednohubku na páteční večer. V tomhle ohledu Ghosted splnilo očekávání a ono si ani na nic víc nehraje. Chemie mezi Evansem a Anou De Armas funguje slušně a překvapivá camea potěší a pobaví zároveň. V rámci žánru existuje spoustu lepších a Ghosted už nejspíš znova nikdy neuvidím, ovšem těžko být zklamaný z něčeho co je přesně takové jaké sem si myslel že bude...60% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

S výhodou, že jsem tuhle blbinu stahoval hned ráno ještě bez jakýchkoli hodnocení/recenzí, jsem neměl zatemněný úsudek a zkoušel jen ryze na základě přítomnosti krásné Aničky a sympaťáka Chrise. Ten mi tu sice ve všech momentech úplně neseděl, co ale Ghosted dělá fakt dalším průměrným brakem, je naprosto zbytečná odfláklá zápletka, co absolutně ničím nepřekvapí. CGI je po většinu času příšerné a vypadá to, jako kdyby značná část budgetu šla do nejednoho překvapivého camea, co mě fakt potěšilo. Hlavně to poslední. Což ovšem zmařený potenciál nezachránilo. [viděno na Apple TV+ 21.4.2023] ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Naprosto nenáročný biják, který celou dobu táhne ústřední dvojice Cris Evans a Ana de Armas. (jak Evanse nemám ráda, tady se mi líbil). Jistě, jde o plagiát všech možných filmů na toto téma, ale myslím, že tvůrcům nešlo ani tak o originalitu (konce konců účast Ryana Rodneyho Reynoldse je toho důkazem), jako o zábavu. A tu divák dostal, jednoduchou, ne moc chytrou, přiměřeně vtipnou, ale dostal. Není to film, který by si jeden pustil víc, jak jednou za 10 let, ale pokud máte náladu na nějaký středně akční odreagovák, pak  dobrá volba. Za mne 55%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA) a Washingtone (District of Columbia, USA). Scény v pohorí Khyber Pass boli natočené v Novom Mexiku. Natáčalo sa od februára do mája 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

10.06.2023

Režijní duo John Francis Daley a Jonathan Goldstein (Noční hra, Bláznivá dovolená) letos potěšilo a dost možná překvapilo celou řadu diváků díky svému nejnovějšímu snímku Dungeons & Dragons: Čest… (více)

Reklama

Reklama