Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Báru hledá policie. Schová se do obchodního domu Zlatá labuť. Tím spustí řetězec událostí, které ovlivní osudy mnoha dalších lidí. Je březen roku 1939. Majitelé obchodního domu Kučerovi řeší zásnuby syna, zatímco pianistka Marta zažije jeden z nejhorších večerů svého života... (TV Nova)

Recenze (46)

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kostymni drama urcite s potencialem. Osobne nevyzaduji, aby v historickch filmech ci serialech lide hovorili dobovymi jazyky, to bychom napr u Jana Zizky nerozumneli ani slovo. Taktez se mi, narozdil od nekterych mych predkritiku libi Marta D v hlavni roli, cely casting vypada zajimave, slabsi chvilky meli snad pouze Miklus s Dolanskym, naopak cameo Reginy Razlove prozatim vypada paradne. Ale neco tomu preci jenom fakt chybi. Mozna nevyrazna hudba nedokaze vykreslit atmosferu. Mozna rezie nevyzdimala latku dostatecne. Mozna jenom uvod potrebuje vice casu k vykresleni vztahu a konfliktu. Mozna se to zitra rozjede. Uvidime dale. Startujeme na trech hvezdach, 6/10. Technicka - nejedna se o prvorepublikovou dobu, ale o den smrti druhe republiky a zacatek okupace. Takze kdyz se kritizuji dobove realije, je fajn si pri tom neplest vlastni dobu, ve ktere se pribeh odehrava. Jasne stredovek jak novovek, prvni republika jak druha republika. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

A  JÉÉÉ    JE  .  Zvláštní  mluva  během  tohoto  dílu ,  nedotažené   kostýmy ,  podivná  hudba .  ZATÍÍÍM    se  to   nějak   nepovedlo  .  Jo  ,  a  Martě  D .   jsem  nějak  nevěřil  ,  že  je  zlodějka .  Nějak  mne  neoslnila  ve  své  nové  roli  v   tomto  úvodním  díle  ,  tedy  zatííím .  Kdo  ví  ,  co  bude  dááááááál  . Dám  tedy  *  a  půl  . ()

Reklama

yarca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miluju Vávrův film „Šťastnou cestu". Skvadra top českých hereček v čele s Adinou Mandlovou, Natašou Gollovou, Hanou Vítovou a Jiřinou Štěpničkovou rozehrála herecký koncert, který si nikdy nenechám ujít. A teď koukám na něco, co mi připomíná jiné vztahové seriály. Sice v jiném a možná atraktivnějším hávu (blížící se okupace, židovská otázka, prostředí luxusního obchodního domu), ale pořád je to takové nějaké prázdné... A já tomu sice daň ještě šanci, ale teď si jdu pustit Vávrovu „Šťastnou cestu". ()

Pepi74 

všechny recenze uživatele

Dvakrát jsem se musel podívat, jestli se dívám na první díl. Tvůrci nás hodili mezi x postav,o kterých nic nevíme ale seriál se tváří, že ano. Vůbec jsem se neorientoval. To že zlodějka dostane na tu dobu práci snů se snaží obratem podělat tím, že krade na večírku? A ten její hochštapler jen tak řekne : "Seženu pozvánku"? Jedna hvězda za kostýmy, jinak hrůza. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama