Reklama

Reklama

Extraktoři

(seriál)
  • angličtina Extractors (festivalový název) (více)
všechny plakáty
Trailer
Česko, 2023, 6 h (Minutáž: 60 min)

Hrají:

Pavla Gajdošíková, Jakub Štáfek, Jan Révai, Ján Koleník, Jitka Schneiderová, Sofie Anna Švehlíková, Gabriela Heclová, Michaela Petřeková, Jiří Štrébl (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Čerstvě vytvořený tým české zpravodajské služby má za úkol pomáhat Čechům, kteří se v zahraničí ocitli v nouzi. Potřebují k tomu nejen špičkový výcvik a fyzickou kondici, ale i jazykové znalosti, kulturní a politický přehled, bystrý úsudek, schopnost rychle se rozhodovat. (Voyo)

Recenze uživatele ledzepfan k tomuto seriálu (2)

Únos (2023) (E01) 

Parádní námět a kvalitní kamera ve spojení s exotickými exteriéry to táhne nahoru. Úvodní titulkové intro navnadí na něco nového. Ale.. Výsledek je zatím zoufalý. Naprosto otřesné a papírem šustící dialogy lezou z úst hercům, kteří absolutně netuší jak svou roli uchopit a tak přehrávají jako by stáli na divadelních prknech. Nejzoufalejší je Gajdošíková, její právnickej amant (chemie naprosto nulová), obě turistky a pak třeba i Matásek ve svém štěku. Nechci to svalovat jen na jejich herectví. S tak pitomým scénářem a evidentně bezradnou režií se jejich výkonu nelze divit... Možná se to ještě usadí, nebo to spasí Štáfek s Révaiem. Zatím je to ale křeč. ()

Tým (2023) (E02) 

Sáákra, to je tak blbý.. tak blbý.. Je fajn, že kamera na dronu umí hezky zabrat ten orient, ale jak někdo promluví, je to boží nadělení. Hlavně ty intimní dialogy.. absolutně prkenné a k smíchu. Takhle si jako tým hned tří scénáristů představuje dialog ve vztahu? Gajdošíková je v té roli prostě marná (je mi líto ale to je prostě holý fakt). Absolutně nepobírám její grimasy, jak jakože zrovna "hraje" nějakou situaci. Co to sakra je? A zdaleka v tom není sama.  Místy je to až obludně absurdní jak se to bere vážně a přitom to reálně na diváka působí jako nevtipná parodie... Přitom ten námět má obrovský potenciál a v rukou důslednější a nápaditější produkce (třeba hudební doprovod je naprosto líná a bezkrevná záležitost) a talentovanějších scénáristů by to mohl být fakt výživný a světově působící seriál. ()

Reklama

Reklama