Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (267)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Upozornění! Komentář může být lehce politicky nekorektní a může obsahovat bojler! Ptákovina Šerifové je věrná kopie filmu Uprchlík a ačkoli byste si nejspíš řekli, že se průběh bude alespoň trochu lišit, pletete se. Bohužel, tady to neplatí. Scénář prakticky přes kopírák, jen jeden obrovský rozdíl tu skutečně je. Černochovi byste nikdy nefandili při útěku, i kdyby byl nevinný. Obzvláště pak Snipesovi. Tedy.. co to plácám, chtěl jsem samozřejmě napsat, že tentokrát vězeň uprchl daleko rafinovaněji a dokonce z letadla! Jinak je to celé sterilní a nezáživné. Třeskutě vtipné hlášky Sama Gerarda už znáte z předchozího filmu, takže stále čekáte na něco nového, ale když se v obou filmech nahání zločinec, asi to o moc jiné být nemůže. Zkrátka, ve vyloveném rybníčku nahazuje už jen blbec. Tak honem natočte ještě pár filmů, neboť dopravních prostředků tu ještě pár máme a Tomy Lee stárne velice rychle. Osobně jim však nedávám mnoho nadějí na úspěch, neboť kvalita jde očividně rapidně dolů. 50% ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Solídny thriller, ktorého hlavným handicapom je absencia tak výrazného hlavného hrdinu, akým bol Harrison Ford v jeho predchodcovi The Fugitive. Ale je tu až tak potrebný, keď sa do sítosti namlsáme prďáckych agentov z teamu Tommyho Lee Jonesa? Žiadna hitparáda, ale nenudil som sa ani sekundu. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tady je vidět zjevná snaha o zopakování úspěchu uprchlíka s Hrrisonem Fordem, sice toho uprchlíka vyčórovali jak se jen dalo, ale trošku zapoměli na Harrisona a jelikož se Wesley na tohle moc nehodil, tak to je docela problém. Sice zůstal Tommy Lee Jones, ale ten na to sám nestačil a proto to dapadlo, tak jak to dopadlo ()

Derek 

všechny recenze uživatele

dnes uz viac menej zabudnute pokracovanie skveleho "Uprchlika" ktory vystrelil Tommy Lee Jonesa a jeho postavu serifa Gerarda az k oskarovym vavrinom. US Marshals tento raz proti nemu stavia dalsieho nevinneho odsudenca Wesleyho Snipesa (skoda ze je ho vo filme dost malo) ktoremu sa podari utiect v najlepsej akcnej scene filmu. zvysok uz tak dobru akciu neprinasa i ked sa na to dobre pozera (goldsmith a bartowiak su zarukou slusneho standardu) je to viac menej predvidatelna nuda... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Že ono to kopírování není tak snadné, jak jste si myslel, pane Stuarte? Uvařil jste pokrm bez chuti, bez šťávy, bez zajímavé přílohy, podle všeho výhradně bez kuchařky. Že mi na talíř prsknete tři knedlíky Tomáše, Wesleyho a Roberta je od vás sice moc hezké, ale co s nimi asi tak mám dělat, když jeden je okoralý, druhý rozsypaný a třetí nedovařený? Řečeno terminologií letošních Vánoc; když předem vím, že dárek nikoho dvakrát nepřekvapí, aspoň ho hezky zabalím. Tím se řídím já při dnešním balení hovadin pod stromeček, a řídit byste se tím do příště měl i vy. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Mark J. Sheridan (Wesley Snipes) nosí hodinky značky 1996 Swatch Irony Chrono "Vernissage" YCS101. (dyfur)
  • Letecký zákon zakazuje pripútať väzňov k akejkoľvek časti lietadla. (Arsenal83)

Reklama

Reklama