Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1943 a situace na bojištích druhé světové války se pro nacistické Německo nevyvíjí dobře. Realisté by dokonce řekli, že válka je prakticky prohraná. Admirál Canaris, který stojí v čele německé vojenské zpravodajské služby, proto dostává od samotného Adolfa Hitlera za úkol vypracovat teoretickou studii proveditelnosti únosu britského premiéra Winstona Churchilla do Berlína. Plán ovšem začíná nabývat zcela konkrétních obrysů ve chvíli, kdy si nápad vezme za svůj úskočný Heinrich Himmler a nařídí jeho provedení. Výsadek německých parašutistů převlečených do polských vojenských uniforem pod vedením plukovníka Kurta Steinera přistává na území Velké Británie, kde se pokusí o nemožné. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Chyba uz Burton a Eastwoodom, ale angazman Pleasencea /Himmler/ a Cainea o nic neprisli ani tvurci ani divaci 

Síček

Síček (hodnocení, recenze)

je to divné, ale musím popravdě říct.. Sutherland předčil Caina

Uživatel majo25 smazal svůj příspěvek.

poz3n

poz3n (hodnocení, recenze)

igi B.: Tak mám podobnou zkušenost. Zvuk byl jako kdyby to nahrávali někde na klempírně:D

modista

modista (hodnocení, recenze)

Prosím, má někdo tento film v angličtině s čs. titulky ? Budu vděčen za zprávu.

igi B.

igi B. (hodnocení, recenze)

Ale no tak Woody, nebuť šiška! Ono stačí mrknout na ten Tvůj... :-D

woody

woody (hodnocení, recenze)

Ještě to prosím dej do svého profilu... A taky tomuto užasnemu prispevku udelej samostatnou stranku!

igi B.

igi B. (hodnocení, recenze)

VAROVÁNÍ!!! VYDAVATEL FILMU (NA DISKU JAKO PŘÍLOHA V ČASOPISU "SVĚT DVD" NEUVEDEN) PŠONSKÁ FIRMA "URANIA" VE SPOLUPRÁCI S POFIDERNÍM DISTRIBUTOREM V PODOBĚ VYDAVATELE TOHOHLE KRACHUJÍCÍHO PLÁTKU OPĚT OBLHÁVAJÍ SVÉ PŘEDPLATITELE A KUPCE! FILM NEMÁ (PŘES KLAMAVÉ UVEDENÍ V TECHNICKÝCH SPECIFIKACÍCH) TITULKY A ZVUK JAKO TAKOVÝ JE VELMI PROBLEMATICKÝ! POCTIVĚ ŘEČENO - ČESKÝ DABING JE NEBÝVALÁ SRAČKA NATOČENÁ SNAD NĚKDE V KUCHYNI, KDY NEPOZNÁTE ROZDÍL MEZI KONVERZACÍ V INTERIÉRU ČI NĚKDE V BOJOVÉ SCÉNĚ. JDE O NAPROSTO PODIVNÉ A POFIDERNÍ VYDÁNÍ A V PRINCIPU JDE O KLAMÁNÍ SPOŘEBITELE! VE SLUŠNÉ SPOLEČNOSTI DALO BY SE ŘÍCI, ŽE JDE O PODVOD!!! JELIKOŽ TOTO NENÍ V PŘÍPADĚ VYDÁNÍ A DISTRIBUCE ČASOPISEM "SVĚT DVD" PRVNÍ PŘÍPAD, VARUJI PŘED NÁKUPEM TOHOTO ČASOPISU, KTERÝ VĚDOMĚ KLAME SVÉ ČTENÁŘE A NABÍZÍ ZBOŽÍ, JEŽ NESPLŇUJE DEKLAROVANÉ PARAMETRY A OBELHÁVÁ A OKRÁDÁ TAK SVÉ PŘEDPLATITELE I BĚŽNÉ SPOTŘEBITELE! NASRAT!

Související novinky

Zemřel herec Treat Williams

Zemřel herec Treat Williams

13.06.2023

Ve věku jednasedmdesáti let zemřel americký herec Treat Williams, většině diváků známý zejména díky ztvárnění jedné z hlavních rolí v muzikálu Vlasy režiséra Miloše Formana. Smutnou zprávu médiím… (více)

Reklama

Reklama