Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Návrat do dob, kdy u televize seděl celý národ. Příběhy vzniku nejslavnějších českých televizních seriálů, které zažívají nehynoucí slávu i dnes, desítky let po svém vzniku, odvypráví Filip Nesládek společně s jejich žijícími aktéry a tvůrci. (MALL.TV)

Recenze (6)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Filipovu tvorbu sleduji už dlouho (už od časů, kdy to býval ještě fiflip :-) ), takže je super sledovat ten vývoj, kdy už se jeho tvorba objevuje i na hlavní stránce Seznam.cz. Že rozhovory umí se potvrdilo už, když točil Generaci Y nebo ROZHOVORistu, tady je přidaná hodnota v tom, že se objevuje postav hned několik a člověk může nejenom zavzpomínat na starší pořady, ale i pozorovat, jak šel čas s lidmi, co se podíleli na jejich vzniku. Tomu nahrává i fakt, že to jsou pořady, kdy se člověk vrací po mnohdy až desítkách let. Kdo pochybuje, tomu doporučuji si pustit díl, kde je nějaká jeho "srdcovka". ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Sice pořad zajímavý,  ale Filip je nejhorší moderátor v téhle zemi, takže pro mě je to špatný pořad, protože mě ho kazí on.Je to namýšlený ocas, který vidí jen sebe a proto, i kdyby natočil film na Oscara, tak kdyby on hrál hlavní roli, tak mě zkazí dojem celého filmu.Nevím, jak se Mall tv může zahazovat s touhle nulou. ()

Richi007 

všechny recenze uživatele

Filip si zvolil skvělé téma a skvěle ho zpracoval. Asi jen zamrzí, že pořad nemá větší sledovanost, aby se dostal mezi více lidí. Každým dílem nadchne a občas mám náladu si nějaký ten starý seriál pustit. ()

pholl 

všechny recenze uživatele

Za mě absolutní spokojenost. Výborné je, že udělal i díl o seriálu Hospoda, který je legendární! Jinak skvěle zpracovaný a myslím, že seriálů před námi je ještě mnoho, které stojí za to udělat o nich pořad. ()

Cacorka_eliz 

všechny recenze uživatele

Byť není tento pořad filmařsky řádně zpracovaný a je z něj znát tvůrcův amatérismus a neznalost filmového řemesla (včetně technických záležitostí), tak musím uznat, že obsahově je to velmi zajímavé. Škoda, že je to jen takové klipovité a "internetové". Nicméně jsem se ráda o seriálech dozvěděla něco nového a se zájmem jsem si pustila i další díly. Myslím, že by měl tvůrce zauvažovat i o tom, zda by neměl zůstal jen za kamerou a moderátorskou úlohu svěřit někomu povolanějšímu. ()

Benigni 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je to tak amatérsky zpracováno. Obsah je moc příjemný, ale Nesládek to nemůže, ale opravdu nemůže moderovat a technicky by to měl vzít také někdo lepší do rukou. ()

Reklama

Reklama