Reklama

Reklama

Stalo se za bílého dne

  • Západní Německo Es geschah am hellichten Tag (více)

Obsahy(1)

Ve švýcarském kantonu bylo nalezeno tělo zavražděné malé holčičky. Pátrání se ujme (Heinz Rühmann) v roli policejního komisaře, který zvolí k vypátrání bestiálního vraha riskantní experiment. (tahit)

Diskuze

Uživatel hippie2222 smazal svůj příspěvek.

jindra.hojer

jindra.hojer (hodnocení, recenze)

...masakr naposledy jsem to viděl jako dítě..masakr..scéna s břitvou před zrcadlem..

Siegmund

Siegmund (hodnocení, recenze)

Nemůžu se zbavit stoprocentního dojmu, že jsem viděl tento film v novější, barevné, verzi. Pamatuji si z něho jen to, že se vyšetřující úředník dokonce přistěhoval do rodiny, kde žila holčička, kterou pak použil jako „volavku“. Obsluhoval benzinové čerpadlo, aby sledoval projíždějící auta. Prakticky všechno jako ve verzi z roku 1958, ale přesto jiné. Neví někdo, jak se jmenuje to novější zfilmování, ta novější (a horší) verze?

hrdej brňák

hrdej brňák (hodnocení, recenze)

Scénář k tomuto filmu napsal Friedrich Durrenmatt, ten dále nakonec přepracoval v knihu Slib.

Předseda

Předseda (hodnocení, recenze)

...a člověk nesmí být línej se podívat třeba na IMDb, aby zjistil, že je to nejspíš podle stejné knihy (autora) jako Přísaha.

Předseda

Předseda (hodnocení, recenze)

A není tohle předobraz k Přísaze? Hledám to pro manželku, pro kterou to byla nejděsivější krimi, a pamatuje si jen Gerta záporáka.

Související novinky

Psycho Film Praha 2009

Psycho Film Praha 2009

31.05.2009

„Psycho Film Praha“ je filmová přehlídka zaměřená na projekce filmů s tématy z oblasti psychiatrie, psychologie a sexuologie. 5. – 7. června 2009 se uskuteční už třetí ročník přehlídky, jehož zvolené… (více)

Reklama

Reklama