Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V luxusním karlovarském hotelu se najde prst v polévce a mrtvola kuchaře v popelnici. Hlavní podezřelý z dávno odloženého případu se náhle objeví v Praze. Dítě musí hrát vysokou hru. (Česká televize)

Recenze (31)

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrej díl. Zatím asi životní role Štěpána Benoniho a vůbec dobrý casting i ostatní herci. A hotel Pupp ve Varech byl dobré "jeviště" story...koukám, že na rozdíl od Kriminálky Anděl, Modravy i Specialistů je tady hodnocení trochu výš, ale proti tomu nic nemám. Marika Šopošská má roli, kde konečně nahraje naivku nebo blbku a vede si docela dobře. Spokojenost. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V každým díle prostě musí být nějaký úlet. Tady byly dva. Jednak ta střelba na flašku utopenců. Druhak nošení zbraně člověkem, který se jí vyhýbá jako čert kříži. Příliš prvoplánové. Kdyby si aspoň urval čelist slepákem... Nehledě na sebevraždu pistolí zespodu do brady... No nevím... moc se v tom krimu nenaučil. Repete prospěje. Jinak dobrý. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Těch pár záběrů na Krvesaje mi okamžitě zvedlo náladu. Překvapil mě Štěpán Benoni, ústřední zápornou postavu totiž vystřihl par excellence. Zrovna od něj bych to vůbec nečekala. Jaromír Hanzlík si toho svého detektiva ve výslužbě taky pěkně vychutnal. (70%) ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím dál lepší. Detektivní případ je v pohodě, takové to klasické pátrání, sem tam krok vedle, ale nakonec to zvládnou bez obtíží vyřešit. Ale těch vtípků, které v tomto díle jsou, je spousta a jsou parádní. Fáberová je čím dál "zkaženější", Dítě čím dál vtipnější a postava Jaromíra Hanzlíka je sice dost tupá, ale aspoň to fádní vyšetřování rozbije. Jo jo, jde to dobrým směrem. A pařížák bych si dal hned. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě podobný průběh jako u předchozí epizody. Na jednu stranu to bylo vcelku sledovatelné a v některých momentech i zábavné, na stranu druhou to byla chvílemi nuda, chvílemi nesmysl, a tak je i mé hodnocení téměř stejné jako minule. Největší prohrou byl návrat vyžilého ex kriminalisty v podání Jaroslava Hanzlíka. Cimrmani používali postavu zvídavého invalidy, ale ta byla zábavná, kdežto u mjr. Jindřicha Plachty (wtf?!) každou chvíli očekávám, že vykašle nějaký vnitřní orgán. A abych pravdu řekl, asi by mě to i potěšilo. / Poučení: Není palačinka jako Palačinka. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (6)

  • Bankomat, kam jde kpt. Fáberová (Marika Šoposká) vybrat peníze pro kpt. Dítě (Miroslav Krobot) pro zinscenovanou karetní hru, filmaři umístili do původní mýtné brány mostu Legií v Praze. Ve skutečnosti se zde bankomat nenachází a je zde malý krámek s občerstvením. (ArthasKarfa)
  • Ve 45. minutě vidíme, jak si kpt. Fáberová (Marika Šoposká) vybírá z bankomatu v Praze na mostě Legií. Bankomat se ve skutečnosti na tomto místě nenachází. (Winster)
  • Ve 40. minutě hraje Fáberová (Marika Šoposká) hazardní hru a bankéř jí rozdá karty. Jakmile je zvedne do ruky, vidíme, že drží křížovou pětku a srdcovou dvojku. Jakmile karty vyloží na stůl, vidíme, že měla křížovou dvojku a károvou pětku. (dejv997)

Reklama

Reklama