Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrná americká rádobykomedie. Přemýšlím, kam se ta vtipnost ztratila? Všichni o ní píší, ale kde nic tu nic. Shruntí: Námět dobrý, rozpracování špatné, dialogy (či snad úprava dialogů nebo překlad) nezajímavé, herecké výkony slušné (hlavně pro obdivovatelky Mela), poselství nulové. Snadno zapomenutelný film. Zajímavé komentáře: Tetsuo, kinej, FateKEEPER ()

monolog 

všechny recenze uživatele

No, na to jak je to jednoduchej námět a vlastně naprosto lineární příběh je to dobrá zábava, i když ke konci mi to přišlo až moc natahovaný a taky až příliš předvídatelný a ničím zajímavý. Ovšem sám nápad, že by chlap mohl slyšet to, co si ženský myslí, ten je špičkovej. Kdyby to tak bylo u všech a to nejen chlapů, ale i ženskejch, a to aniž by o tom jedni nebo druzí o druhých věděli (třeba hlídaný tajemství rodu atp), vyřešilo by to jistě spoustu problémů mezi partnery i možnými partnery a taky mezi těmi, kteří by se jinak partnery vůbec nestali. No, humorný to je a to ne nějak přehnaně, ale přímo na té laťce, kdy jde spíš ještě o úsměvnost a vřelost. Možná bych ocenil trochu víc propracovaný to, co Nick slyší, protože to se dalo využít mnohem líp. A taky by mi nevadilo, kdyby ta jeho schopnost vydržela dýl než jen nějakej ten týden, protože takhle by se hned nezměnil. Tedy rozhodně ne takovýto povrchní člověk. Ale i tak je to lepší romantická komedie, která však kvalit Lepší už to nebude nebo Na Hromnice o den více naprosto nedosahuje a to ani humorností, ani propracovaným scénářem. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Chtějí citlivé, avšak do života nepoužitelné muže, nebo sebevědomá hovada, nebo někoho úplně jiného? Nečekejte, že ve společnosti Mela Gibsona, Helen Hunt a specialistky na romantické komedie Nancy Meyers na to přijdete. Každopádně dvojice scénáristů přišla s jednoduchým, ale z jiného pohledu doslova geniálním nápadem: muže vybaví schopností slyšet myšlenky nepřítele (tedy žen). Jisté šovinistické hovado Nick vyrostlo mezi showgirls (jedna z nich byla jeho matka) a to ho zřejmě ovlivnilo do let příštích. Myslí si, že lusknutím prstu mu vyjde všechno (a kupříkladu v práci to tak je) a že mu podlehne každá (no, vlastně i tady mu všechno klape). Meyers nicméně přichází s dalším „soubojem pohlaví“, takže mu stačí do cesty postavit ambiciózní a chytrou Darcy, která je navrch hezká a novou kreativní ředitelkou se stává ona (namísto Nicka). Ten se opije a jeden nezdravý experiment ho na další dny silně vyděsí. Ženské myšlenky uslyší úplně všude. Brzy ovšem pochopí, jakou zbraň vlastně získal. Komický potenciál je obrovský, tvůrci ho vesměs využívají, ač Meyers nikdy nebyla moc na kompaktní děj (její prvotina Past na rodiče nebo třeba nejmladší Stážista rovněž skáčou od jednoho k druhému), spíš své postavy posouvá od jedné komické situace k druhé, ale úplně na škodu to není. Má totiž výborné herce (škoda, že Helen je spíš objektem, než skutečným spoluhráčem), mezi kterými jasně kraluje charismatický Gibson, který byl toho času na hereckém i diváckém vrcholu. O to větší škoda, kde je dnes!! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazená romatická komedie, která má všechno co má správná romantická komedie mít. Netradiční zápletku, Mela Gibsona a skvělou chemii ústřední dvojce. Helen Huntová Gibsonovi víc než značně sekuduje. Skvěle se doplňují a dělají příběh uvěřitelným. Možným. No a o to snad jde ne? To je to hlavní. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak a můj poslední komentář i hodnocení tohoto roku patří této vcelku povedené komedii. Osobně bych sice raději tuto „schopnost“ nikdy neměl, ale Mel Gibson si s tím dokázal poradit po svém, i když se párkrát dostal do nepěkné situace. Ono je vážně lepší ženským raději nerozumět. Helen Hunt mám docela rád, nenudil jsem se, docela se i pobavil, takže dávám lepší průměr. 60% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 70 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 182,8 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 374,1 mil. (NIRO)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno