Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaký byl váš život, než se náhle všechno zastavilo? Filip je od dětství rozený vítěz. Navštěvuje poslední ročník medicíny a užívá si života, ať už jde o sport, nebo dívky. Po studiích by rád nastoupil do hradecké nemocnice. Jenže toto přání se mu splní dřív a jinak, než plánoval. (Česká televize)

Recenze (67)

Amonasr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Místy docela vtipný díl a také docela uvěřitelný, I když humorná nadsázka vede k přehrávání, což je u komedie asi odpustitelné. Co mi ale vadí, a jsem rád, že tady v tom nejsem sám, je ona přemíra souložení, bez níž se už dnes televizní tvorba nedokáže obejít. Na DAMU to bude asi jeden z povinných předmětů pro studenty, protože to je to, co před kamerou pak musí dělat nejčastěji. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě velice solidní pilotní díl. Na české poměry dobře natočený a nastříhaný, režie je velice jistá, herci hrají dobře, šlape to a má to energii. Některé postavy jsou trochu nepříjemné, v tom se zdejšími komentáři souhlasím, ale doplním: viděli jste někdy v životě něco? Víte co znamená osobní vývoj? Charakterový oblouk? Za pár dílů budete mít Filipa rádi :) A naprosto nechápu kritiku, že je seriál depresivní… jestli jste čekali, že pořad o rakovině bude samé sluníčko a duha, to je asi na vás… ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl nového seriálu ČT se mi líbil tím moderním hávem - rychlý střih, cool voiseover, dávka sexu...  teda vlastně to posledně jmenované je jaksi na sílu, ale nemám z toho osypky jako jiní, ikdyž je to přesně ten styl, který nemusím, kdy režisér svlíkne hezkou holku a pak to natočí skrz nějaký cukrlátka a z poza různých předmětů, že z hlediska nahoty není skoro nic vidět, ale přesto to vypadá jako nabušená pornoscéna, aby hlavní hrdina vypadal jako ultramačo. Sorry, bylo to na sílu a neuvěřil jsem tomu. Nicméně slabé hodnocení dávám z jiných důvodů - nenávidím filmy o nemocech a umírání ( a na toho chudáka Bartošku se moc dobře nekouká, když to teď má "on-line" ) ale hlavně to ve výsledku vlastně žádná pecka, která chytně nebyla. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštní, první díl je modrej a mně se vlastně společně se čtvrtým líbil nejvíc, Svěží, vtipný a nadějný rozjezd. Místy i dost neotřelý a puritánské výtky stran  údajně cizorodého šukálismu v českým seriálu si strčte za klobouk. Nebylo to laciný a bylo to moc fajn, Filip je holt kaňour a holky sváděl pěkný, čili proč ne.  Mě by naopak přišla laciná nahá Tereza, i když na tu asi v dalších dílech taky dojde (tady je to ale skoro spoiler, sorry).  Čili tady velmi rád trochu nadhodnotím a osolím pětkou. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na naše poměry kvalitně udělaný a natočený úvod, který by obstál i jako samostatný minifilm. Sám jsem zvědavý jak to bude pokračovat, protože původní dílo jsem neviděl. Závěr dílu s velice hořkou příchutí. Líbila se mi scéna kdy v jeden moment jede hlavní hrdina výtahem do nebes (do 5. patra pro povýšení), a za 5 minut se vrací (do 0.) jako absolutně zdrcená osoba. Kamera, střih, výběr písniček, neokoukané tváře - to vše bylo skvělé. REAKCE NA ZDEJŠÍ RECENZE: Už dlouho jsem nečetl tak ubrečenou a ublíženou komentářovou sekci jako zde. Před začátkem pořadu běží v TV piktogramy kde je zmíněna i nahota, tak když se cítíte tak uraženi souložícími lidmi, tak se na to nedívejte, však už před začátkem programu jste varováni. A dát kvůli tomu hned odpad? Kocourkov fakt. Zakonzervovaní čecháčci jsou ublížení ...and I like it. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Na konci pizody probíhá křest Filipova (Filip Březina) synovce v Katedrále svatého Ducha. Roli křtitele si zde zahrál skutečný kněz, arciděkan zmíněného chrámu František Hladký. (Thanoris)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno