Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film Megalodon mě moc nenadchnul, přestože má několik kratičkých záblesků a světlejších chvilek, tak svou kvalitou patří k odpadním filmům. Zpracování žraloka patří mezi ty nejhorší co jsem kdy viděl. Ani výkony herců mě moc nepotěšili, ale alespoň si tu zahráli pěkné herečky. Jinak menší obavy nakonec: jak to tak vypadá, tak tvůrci uvažovali i o pokračování protože žádné zvíře nežije samo!!! A já doufám, že pokud někdy vznikne dvojka, tak bude mnohem lepší než tohle. Za pěkné záběry na prehistorické živočichy, scénu s uvízlou rybou a pěkné herečky dávám hodně slabých 30%. Znám totiž ještě mnohem horší žraločí filmy. ()

megan017

všechny recenze uživatele

Tento shit, je něco jako žraločí Star Trek. Ergo. Většinu filmu se jen kecá, i když ve Star Treku ty řeči mají říz. Film se snaží tvářit strašně moc chytře a tu stupiditu to bohužel jen podporuje. Nemožné, ale je to tak." Carcharodon Megalodon" ano, šikulka umí používat Wikipedii, palec nahoru. Po příběhové stránce to zas takový shitoun není. Dělat ropné vrty, a vykopat přitom pohřbený praoceán, to je vlastně celkem slušný. O efektech se radši ani moc nebudu vyjadřovat, protože kdyby měl být Megalodon jak kreslený obrázek, vůbec se ho neleknu. To je tak těžké zvětšit zachyceného bíleho žraloka? Na obal se to povedlo. No, ale tyto nízkorozpočtové filmy slouží k tomu, aby se kritizovaly. Tím pádem vyniknou ty lepší. No, zas takové zlo to není, odpadu je na tohle škoda. ()

Reklama

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Po přečtení zdejších komentů jsem myslel, že to bude sračka a ona to sračka není. Nápad s vrtnou plošinou a odkrytím nějakého "zapomenutého světa" není zrovna originální, ale zpracování se mi docela líbilo. I ty potvůrky co vylézali z tý díry byly docela dobrý. Co už zrovna dobrý nebylo byl samotný Megalodon. Byl trochu moc digitální a to je škoda, když ostatní potvory se tohohle vyvarovali. Jo a na okraj Dunkleosteus dorůstal délky až 10 metrů (ne 2,5 jak nám tvrdili) a s Megalodonem by nikdy neobýval společnou jeskyni, protože vyhynul dávno před tím než se Megalodon objevil. No nic. Jinak si myslím, že film je rozhodně solidní a nezaslouží si tak špatné hodnocení. 55 % ()

Pochtli 

všechny recenze uživatele

V první části filmu jsem přemýšlel, co z toho vypadne, od chvile, kdy sjizdeli pochybnym vytahem na dvou lanech kamsi na dno more, jsem uz jen nevericne trestil oci, co na me jeste asi ceka (zralok udelany snad z gumy:), z ceho se asi dravy rybicky krmily, vrtulnik v zaberech vypadal spis jako modylek na dalkove ovladani)... Film stoji leda za pobaveni nad zpracovanim a hromadou nesmyslu.. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Další pokus o následovníka legendárních Čelistí vůbec nevyšel a že těch nejrůznějších pokusů ale bylo. Všechny dopadly, tak jak dopadly. Přijít s něčím novým, co by se alespoň rovnalo Čelistem nebo je dokonce překonalo, je opravdu velký problém. Bestie s plnou tlamou ostrých zubů jako nože se tady objeví asi v poslední půlhodině, pěkně se vyřádí a pak potupně zemře. Žralok by měl vypadat hrozivě, vzbuzovat strach a zároveň respekt a ne aby vypadal k smíchu. Nemám chuť se na tenhle kousek podívat znovu a hlavně to nehodlám riskovat. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)
  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)

Reklama

Reklama