Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paige Morganová měla svůj život pevně naplánovaný a byla nezlomně přesvědčena o tom, že neexistuje nic, co by jí mohlo zabránit vystudovat medicínu a stát se doktorkou. Pak ale potkala Eddieho, mladého sympatického podivína z Evropy. Zamilovali se. Ano. A už to vypadalo, že velkému štěstí nic nebrání. Jenže Eddie nebyl jen tak ledajaký student, ale Edvard Valdemar Dangaard, dánský princ a jediný dědic trůnu. Jeho otec leží na smrtelné posteli, takže Eddie musí zanechat rebelského poflakování v Americe a vrátit se domů na korunovaci. Bez Paige ovšem odjet nechce a tak šokovaná Paige odlétá do vzdálené země, aby se stala královnou. Dokáže to vůbec? Film se natáčel i v Česku (především interiéry paláců) a malou rolí se v něm může pochlubit např. modelka Andrea Verešová... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

Filmpub.cz (Petr Kovařík)

"Princ a já je kopírákem a znásilňovačem těch profláklejších žánrových klišé (vzpomeňte si na tahle slova až uvidíte CGI motýla na zásnubním prstenu ;) a stejně jako podobné romantické komedie z poslední doby se trefuje do stále menšího terče - diváků, kteří jsou ochotní odhodit přísnější měřítka a…"

Filmweb.cz (Martina Juřínková)

"Vtipných scén je poskromnu, normálních romantických ještě míň a herecké výkony opravdu nestojí za řeč. V konečném důsledku není nutné být naštvaný za vyhozené peníze, protože v první polovině najdeme plno úsměvných a mile překvapujících momentů, ale škoda toho násilného konce, když už na začátku…" více

Kinema.sk (Michal Korec)

"Slečny, vás môžem potešiť. Ak vám chýbal poriadny date-movie, t.j. film na prvé, druhé, tretie alebo aj dvadsiateôsme rande a nechcete svojmu partnerovi príliš ublížiť, vydajte sa na Princa a ja. Možno si ako Paige zasnívate o sladkom princovi z Dánska a možno viac oceníte to najlepšie, čo doma…" více

Tiscali.cz (Stanislav Buzek)

"Film se vyhýbá tvrdé životní realitě, je však dobře načasován: rok 2004 je i rokem svatby skutečného dánského korunního prince Frederika s Mary Donaldsonovou z Tasmánie. Vidíme-li tedy v jednou záběru Pagie s kamarádkou v koleji, jak na obrazovce televizoru sledují starý film s Grace Kellyovou …"

Reklama

Reklama