Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace

  • USA Starship Troopers 2: Hero of the Federation (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší jednotka Federace se střetává s hordou nepřátelských brouků. Ale tentokrát na ni brouci čekají. Malá skupina vojáků, odříznutá na odlehlé základně od nejbližších posil, bojuje s daleko chytřejším a prohnanějším nepřítelem. Pokud stojí alespoň o malou naději, musí spojit své síly s nechvalně proslulým zrádcem Federace. V sázce nejsou pouze jejich životy, jde o záchranu celé lidské rasy. Jestli chtějí přežít, musí být rychlejší než brouci! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takové celkem jednoduché béčko, které se snaží o to, aby navázalo na medializování války, jak se to dařilo Verhoevenovi v prvním filmu, ale nemá k tomu dostatečné prostředky a ani dostatečný um, pokud se filmového média týká. Není to až tak otřesné béčko, ale jsem si jistý, že druhý den už si z toho nic nebudu pamatovat. ()

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Hrdinové Federace ve mě nevyvolali kromě nudy a znechucení nad tímto počinem naprosto žádnou emoci. Každopádně si u mě statečně vydobyli čestné místo mezi nejhoršími filmy, které jsem kdy viděl. Naštěstí ale po větší část filmu ve tmě nic vidět není. Posledních pár minut se sice prvnímu dílu lehce přiblížilo, ale na jednu hvězdu za chrabrost to nestačilo. Jo, film nese poselství a líbilo se mi, jak ze zrádce udělali hrdinu a in memoriam se stal součást něčeho, proti čemu bojoval. Závěrečná hláška ale působí tak násilně a kýčovitě, že kladnější dojem ze závěru vyšuměl do vzduchoprázdna. Pospěš si špunte. Potřebujem čerstvý maso do mlejnku. ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

I Verhoeven natočil podle Heinleinovy předlohy film, který toho s knihou nemá mnoho, ovšem drsňácká atmosféra ve které hoši z mobilní pěchoty žijí je podle mne přítomna v obou dílech. Tento film je již jen urážkou jména Starship Troopers (a je jedno jestli zrovna myslím knihu nebo film), protože atmosféru nemá žánou a vše je zpřeházené. Po technické stránce je "dvojka" na úrovni venezuelských telenovel - jediný lepší trikový záběr je ukradený z šest let staré "jedničky", jinak je to děs a hrůza, například ta robotická protéza ruky - to je snad špatný vtip. P.S: Myslím že v Heinleinově ani Verhoevenově světě by vojáka, který ztratil nůž, bičování nečekalo... ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Očekávání byla obrovská, ale o to hůře tento slabší filmový kousek dopadl. Přičemž samotný námět není vůbec špatný. Má zajímavou, ba inteligentní myšlenku, bohužel vybral si nejhorší možnou metodu i obsah, který z toho všeho činí sice mírný, ale přece jen podprůměr zážitek. Nicméně musím na druhou stranu říci, že kdyby nešlo o Hvězdnou pěchotu, ale o samostatný béčkový film, jenž neparticipuje na zaběhlé značce, šlo by o dílo, jenž bych minimálně ohodnotil třemi hvězdami. Takhle musím s lítostí konstatovat, že uděluji mírné mínus. 55% ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Veliké...opravdu převeliké zklamání. Kdyby to byl seriál, tak by moje hodnocení bylo nejspíš trošku vyšší, bo tohle je naprosto, ale naprosto jasná SERIÁLOVÁ TVORBA - celé je to točeno ve studiu, unknown actors....prostě jasný seriál, ale je tu háček, on to není seroš, ale pokračování....OMFG. Jedna hvězdička je za ty gore scény a za arachnidy. Jinak, název by měl znít takhle "Hvězdná pěchota 2 aneb ublikáme je k smrti!!!" ()

Galerie (14)

Zajímavosti (18)

  • Část záběrů snové sekvence vojína Sahary se natáčela pomocí tehdejší novinky od Apple – videokamery iSight. (HellFire)
  • S výjimkou několika záběrů v úvodu filmu převzatých z prvního dílu byly všechny speciální efekty vytvořeny speciálně pro tento snímek společností Tippett Studio. (HellFire)
  • Ve filmu se objeví z klasických brouků jenom Warrior Bug. (StrYke)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno