Reklama

Reklama

Starship Troopers: Záchrana Marsu

  • USA Starship Troopers: Traitor of Mars (více)
Trailer

Staří známí Johny Rico, Carl Jenkins a Carmen Ibanez tentokrát čelí nejen broukům, ale také superinteligentní nebeské maršálce, která je ochotná pro své ambice zničit celou planetu. Rica a jeho četu poskládanou z marťanských nováčků tak čeká křest ohněm. Přežijí dost dlouho na to, aby splnili svou misi a zachránili Mars? (Martrix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Neurazí. Animace je taková půl napůl, někdy jsou efekty dobrý (většina exteriérů) a někdy vypadaj jak animace z PS1 hry (všechno ostatní). Je vidět že v tom maj ruku japíci neboť to z toho filmu uplně srší, hlavně to jak si představujou americký mariňáky je typický zrovna pro ně. Příběh je takovej o ničem ale to se asi nedalo čekat nic extra a ve srovnání s Pěchotou 2 a 3 je tohle mistrovský dílo. Na jedno podívání dobrý. LIVINGDEAD tradičně uplně mimo. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

1) Líbí se mi, jak lidi v komentářích mluví o "původní" Hvězdný pěchotě, což je směšný samo o sobě, protože první Starship Troopers (na něž komentáře odkazují) mají se skutečně původní Hvězdnou pěchotou společný jen jméno hlavního hrdiny (resp. příjmení, protože Juan si radši říkal Juan než Johnny) a základní kostru boje proti broukům. 2) Traitor of Mars má obleky z knihy! Nepamatuju si, jestli je Invasion měla nebo ne, sorry. 3) Stejně jako Verhoevenova Pěchota i tahle animovaná je satirou na svoji dobu. Neumeier sice stárne a moderní společnost už mu uniká mezi prsty, ale napsat dobře schovanou satiru (jakékoliv) společnosti asi ještě pořád umí. 4) Upřímně tyhle animáky začínám žrát víc a víc - budují ten vesmír Starship Troopers tak, že na nějakej reboot z pera troglodytů. co mají na svědomí Baywatch, nejsem vůbec zvědavej. 5) Casper van Dien je Juan Johnny Rico i v animovaný podobě i s anime vlasama. Hoo-ah! ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Po technické stránce nelze nic vytknout. Aramaki prostě umí. Animace je ozdobou tohoto filmu. Jenže. Heinleinova knižní předloha není dostatečně nosná na to, aby vznikala další a další pokračování, už tak jednoduchého příběhu. Scénáristický přínos Edward Neumeiera je velmi pochybný a v tomto případě příběh snad ani neexistuje. Přesto se tvůrcům podařilo i s tímto ryze béčkovým scénářem, udělat vcelku koukatelnou záležitost. Mám ovšem velkou výhradu vůči českému dabingu. Volba hlasu Rica, byla velmi nešťastná. Jestliže se v prvním záběru objeví postava s nápisem na skafandru Rico a promluví hlasem tučňáka z Madagaskaru, který takto velmi často oslovoval svého kolegu tučňáka Rica...dost to ubírá na vážnosti okamžiku. A takto je to celou dobu. Takže pokud můžete...raději bulharsky s japonskými titulky, než český dabing. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Tak trochu sebeparodická Hvězdná pěchota à la rock´n´rollová show, kde se vůbec nezdržujeme nějakejma mezihrama. Prostě to musíme za každou cenu prát do brouků, takže pohoda, jedem! __ Epizodka s hodně povedenou animací, jen bohužel (zrovna!) ženský tu nesmí otevřít pusu. Ne kvůli tomu, co z ní vypouští, ale protože tohle jediný grafici nezvládli. Dámská klapačka se tu prostě nepovedla snad ani jedna a byl to nejvíc rušivej element týhle pohodičky. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Chcete vědět víc?'' --- Ano. Dle hesla federálního zpravodajství jsem chtěl vědět víc. První Pěchota mne okouzlila a tak mám pro tenhle žánr válečné sci-fi slabost. Na rozdíl od předchůdců, tento díl již není hraný a je celý animovaný. Na rok 2017 mi však zejména některé animace postav přišly místy horší, přiznávám ale - že byly momenty, kdy jsem naopak zase žasl nad detailností tváří či třeba ženských vlasů ve větru... Nejspíše to je však tak, že mi to vadilo hlavně ze začátku a pak už jsem si nějak zvykl. Mars byl udělaný dobře i hmyzáci. Po Marsu neběhal žádný nový druh a tak jsme tam měli klasiku s klepety a berušky jež zadečky vystřelují plasmu... Hvězdná pěchota ale s výstrojí notně pokročila a tak chlapce a holky z řad domobrany Marťanů chrání slušné brnění vylepšené o trysky a umožňující vzdušný výsadek z výsadkových lodí, nebo naopak krátký let pro nástup do evakuačního stroje, který nemůže z nějakého důvodu přistát. Už v polověně filmu jsem se přistihl, že se nudím a trvalo to tak až do konce. kromě bojů na Marsu byla ve filmu ještě jedna politicko-špionážní zápletka, ale jak říkám, nějak mně to už nechytlo. Ačkoliv konec filmu byl celkem akční a zakončený solidním ohňostrojem, potěšila mne na konci spíše hudba. V poslední minutě je nám totiž puštěn a ústřední melodie Pěchoty od Basila Poledourise a ta je opravdu povedená. Koneckonců chytla mně už v tom roce 1997, kdy u vojenského letectva Federace jěště létala kapitánka Denise Richards... Dávám tedy za dvě atomovky, což není moc. * * ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama