Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Taxík sem, taxík tam, co já s nimi udělám. Ne a teď vážně. Ale lze vůbec tenhle film brát vážně? Na to stačí jednoduchá odpověď, nebo spíš otázka na kterou netřeba odpovědi: Dají se Američani brát vážně? V jistých ohledech určitě ne. Proč taky, když dělají takovýhle filmy. A není to problém jenom francouzského Taxika z Marseille, co si budeme povídat. Tim Story natočil naprosto debilní kopii, která si už ze začáteční scény kopíruje snad i dialogy, což mi přišlo dost ubohý. Efekty na autě jsou na počítači, samotná jízda po městě nezáživná a nejvíc mě pobuřuje fakt, že si Amíci myslí až moc věcí najednou! Pochopte už sakra, že evropský auta jsou nejlepší na světě. Lepší jak asijský, lepší jak Vaše, lepší než jakýkoliv jiný...Ty parádní Bavoráky na toho trapnýho Forda prostě nemají, to se na mě nezlobte...Sakra já se rozčílil, ale na oplátku to šlo hezky ze mě ven:) No a teď z té faktický stránky. Kouknul jsem se na to čistě ze zajímavosti. Na konci jsem byl akorát tak nasranej jako dlouho ne. Kde je ta parádní muzika z Pulp Fiction, kde je ten nadupanej Peugeot 407...asi už v prdeli, zasypali ho levný americký vehikly. --- Líbí se mi, když je na tobě jedna věc - A to je? - Já! ()

chlebos odpad!

všechny recenze uživatele

A ja myslel ze to francouske je fakt spatny ale tohle je fakt peklo. uz jenom ten namet. celou dobu jsem si rikal. Auta v USA to je preci San Francisco a hlavni roli mohla hrat nejaka pekna kocicka ktera by byla nezadana a tak mohla vzniknout pohodova letni akcni komedie a rezirovat to mel kazdopadne nekdo sikovnejsi.. ()

Reklama

Pekisan 

všechny recenze uživatele

To sa nikto nepzastavil nad obsahom? Vraj krasna, neustupna a sexy taxikarka je len obycajna cernoska typu Missy Elliott s podobnymi raperskymi kecami. Urcite je aj ona sexy pre niekoho, ale v porovnani so zlocineckym gangom frnd je to trosku slabsie. A ten finnest NY polis je len nemehlo, ktoremu sa nahodou zadari. Takze o zabavnu dvojicu je postarane, uz len to dat nejak dookopy. No nie je to najvtipnejsie, ale to nebol ani francuzky original, takze ziadna velka zmena k hosriemu nenastala. Nedelu poobede to prijemne zabavilo, ale sledoval som to tak na pol oka. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Bolo zábavné sledovať, ako celé osadenstvo taxíka alebo iných áut, ktoré sa pohybujú rýchlo, sedí v štúdiu a okolo nich beží "plátno" alebo ak chcete, tak "pozadie" A naozaj komický bol začiatok, v ktorom profesionál na bicykli, k tomu aj viditeľne chudší, predvádza neuveriteľné kúsky a vzápätí sa z neho vykľuje žena plnších tvarov :) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Obsazení Queen Latifah do role nedostižné "parkourové" cyklistky, řidičky a autofanatičky muselo někomu připadat jako strašná prdel, nebo se jednoduše zbláznil. No nic, ve skutečnosti úplně nesympatická ani tragická nebyla. To hůře dopadla spousta ukecaných "haha" scének, kde se Jimmy Fallon choval jako totální imbecil a chudák divák se tomu měl smát. Postupně naštěstí tyto situace spíše ubývaly, nicméně nálepka naprosto zbytečného remaku zůstala. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)

Reklama

Reklama